Eserayaz 12+3 hamileyim dolgun düşmüştü ama agrmiyordu bugün bi anda sabahtan beri fena bir ağrı vurdu hem bogazima hem kulağıma kadar giriyor ağrı yardim edin bu dis ağrısına ne yapacam 😭😭😭😭
ipeksfr Eserayaz zencefili üzerine koy yada çayıyla gargara yap ablam aynıydı. En iyi gelen zencefil oldu. Ve bekle biraz daha 2. Trimesterde doktorn izniyle diş tedavisi yapılıyor
serenea Eserayaz b grubu antibiyotikleri kullanabiliyorsun canım doktorunla görüş istersen ben suan 20 lik dişim için kullanıyorum mecburen heryerim şişmişti çünkü artık 🙁
Emnmntmhmmt Eserayaz ben 6 haftalikken doktorumun kontrolünde düşük dozda abtibiyotik kullandim canim apse vardi disimde yüzüm şişmişti
Merveersoy Eserayaz 15+4 haftaligim bende 3 gündür aynı durumdayım dolgum düşmüştü ama şimdi kanal tedavisi de gerekiyor ve elimden hicbir şey gelmiyor kulağıma ve başıma vuruyor ağrısı geceleri uyuyamiyorum çok zor bir durum allah hepimize yardımcı olsun😐
ipeksfr Eserayaz evet oluyor cnm gebe olduğun için ona göre tedavi uyguluyorlar zaten. Ama bunu 2. Trimester de daha rahat yapıyorlar
Hemsire5765 Canim diş doktoruna git vakit kaybetme ben bi ay önce senin gibi oldum dişimi çekmek zorunda kaldılar iltihap varsa bebeğe çok zararı var bekleme derim
Eserayaz Hemsire5765 Aynen cnm hem kanal hem dolguydu dolgusu baya önce düştü ama bugün ağrımaya başladı bide ben hamile kalmadan tedavi görüyordum 8 tane dis kanal dolgu ve kaplama için küçülttü 2 ay gittim geldim yapamadı dedi basa doncez bende bi daha görmedim öyle küçültülmüş halde duruyor bide dislerim
Hemsire5765 Aynı haftada benimde diş ağrım tuttu eski kanal tedavisi olan dişim kanalı temizledi iki hafta sonra da çekti diş bitmişti zaten
Hemsire5765 Eserayaz canım parol daha tehlikeli bence bi an önce git benim disimle aynı seninkide lokal anestezi den korkma parol tablet kadar zararı yok emin olabilirsin
ipeksfr Eserayaz şöyle ablam mesela 15 16 haftalıktı yaptılar. Düşük riski azalmış oluyor diye artık. Bir doktoruna danış yinede. Zaten dişçide tedaviden öncr doktorundan izin kağıdı istiyor
Hemsire5765 Umarım seninkini çekmeden kurtarır ben çektirdim Hala iltihap aktı daha dişimin olduğu yer kapanmadı ağrısı da çok geç geçti
Eserayaz Hemsire5765 tsk ederim cnm inşallah bugün gidicem doktora bide bende hamilelik ten seker çıktı hem dis hem seker dun gece olecem sandm
Eserayaz Emnmntmhmmt o disimin dibindeki et kırmızı olmuş boğaz ve kulağıma vuruyor büyük ihtimal iltihapli