Meral_63 ikiprensesannesi___ 34 haftalık oldum bi kere bile midem yanmadı etrafımdakiler kızın kel olacak diyor ☹️
ikiprensesannesi___ Meral_63 tövbe tövbe ne alaka kız, 🤣benim küçük kızımda da böyle yandı ama doğduğu zaman saçları yoktu, 😅
Meral_63 vanilya_kokusu_ abo bacım soğuk süt iç iyi GELİR burda kaç kişiye dedim dua Etiler o kadar ki iyi geldi
btl194 Gokturkmom_ benim de çok erken haftalarda başladı ya şuan 30+4 te yim gavisconu kullanıyorum onun dışında marul iyi geliyor soğuk süt Antep fıstığı muz ve bazen köftelik bulgur da iyi geliyor onu da deniyorum
Tatli_heyecan Gokturkmom_ miğde yanmam yüzünden uyanıyorum çok sık çok zordayım gerçekten yatarken gaviskon gece uyanıp gaviskon içiyorum
Nessozz Gokturkmom_ ben midem yandıkça bi tatlı kaşığı tahin yedim çok iyi geldi. Bir de süt ürünleri bana hiç iyi gelmiyodu onu kestim son 1 ay.
narcisse Bir tek tahini denememiştim yorumlarda görünce hemen denedim, öyle aman aman bir etkisi oldu diyemem ama hafifletti biraz. Belki aç karna denesem daha faydalı olurdu. Daha çok elma veya soğuk sütle rahatlıyorum ben de.
ArasMom__ Gokturkmom_ benim son ayım berbat geçti uyuyamıyordum yanmadan iki yastıkla yaslanıp uyukluyordum. Tahin süt geçiriyordu ama kısa bir süre yine başlıyordu. yudum yudum su içerdim başka turlu rahatlamıyordu midem. Şurupta fayda etmiyordu
Gokturkmom_ ArasMom__ Ayyy baskıdan dolayı bazen ne yaparsan yap geçmiyor başın dik uyumak da iyi geliyor 🥹