hacerrrrr Kızlar selam 18 haftalık hamileyim. Akşam saatlerinde karnımda sanki kalp çarpıntısı gibi 4 kere art arda tekme hissettim. İlkinden bu kadar olması normal mi? Yada tekme değil miydi
Fatmanur_0416 hacerrrrr bende ilk gebeliğim 18.haftada balon patlaması gibi hissettim sonrasında giderek belirginleşti bence senin de bebişin 🤭
Admsarzu hacerrrrr ilk gebelik benimde 16. Haftamda hissetmeye başladım suan 21+4 üm bebek çoşmuş durumda yatirmıyor
urasserife hacerrrrr 2. Gebeliğim bu gece tam 19 olduk ve bende hissettim art art da tekmeledi insan hissedince bir tuhaf oluyor kaçınca olursa olsun ☺️
Fatmanur_0416 hacerrrrr tuhaf ama çok güzel ve değişik bir histi o günden sonra bebeğim yerinde durmadı aşırı hareketli ama o ilk hareketi hayatta unutamam bişey olmamıştır canım korkma bebek o 😅😅
hacerrrrr urasserife ay evet ya benim ilk gebeliğim. Art artda geçirdi kendime gelemedim bi süre çok tıhaftı
hacerrrrr Fatmanur_0416 😂😂😂 ay benimki hiç hareket etmedi 2 gündür artık niye hareket etmiyor diye düşünüyorum 🤔
Fatmanur_0416 hacerrrrr bende de öyle olmuştu ilk öğrendikten sonra günde 1 defa ya da hiç hissetmiyordum 20.haftaya girdiğim zaman bir başladı Allah’ım ya Rabbim 😅 halen bile çok hareketli cinsiyet ne sizin
ayseveysel hacerrrrr bende 18+5 im bi kaç gündür gece yatarken hissediyorum bi sefer tam tekme gibi net hissettim🥰 ilk gebeliğim bu arada
hacerrrrr ayseveysel ben daha tam tekme gibi hissedemedim içimde oynadığını hissediyorum ama güçlü bir tekme yok daha 😁