Elfakcy Kızlar bebiş kanalda şuan ama sezeryan olucam mecburi, ve 8 aralıkta doğumum var çok az kaldı ağdaya gitmem gerekiyor acaba sizce doğumu tetiklermi kanalda olduğu için
Elfakcy cilginhatun kuafördeki bayanda öyle dedi ama çok tedirginim doğum başlarsa bu sefer acil sezeryan olmak zorunda kalıcam🥲
Elfakcy adatuna uzun zamandır jilet kullanmıyorum kullanmak ta istemiyorum hemen çıkıyor çünkü benim korkuma kadar rahat olmam lazım ama korkuyorum da 🥹
beriii47_ Elfakcy hiç sorun olmaz agda en temizi kaşıntı oluyor jiletten erken çıkıyor 40+4 de dogum yaptım hiç tetiklemedi
kaya_kaya Elfakcy benim ilk gebelikte kanaldaydi 38+3 te agdaya gittim hiçte erken gelmedi paşam 41+5 e kadar bekledi doğuma girmeden çıkan tek tük olanlar vardı jiletle alıp gitmiştim doğuma o kadar geç gelince 😂
Elfakcy kaya_kaya ayy mesajlarınız içimi rahatlattı bi şuan, bende geçen sene son haftama kadar ağdaya gittim tetiklememişti ama bunda riskli geçiyor yakın zaman olduğu için uzun yürüyüş bile yasak, o yüzden tedirgindim içim rahatladı bi şuan sağolun 🥰
Havin49_ Elfakcy 36 haftadan beri bebeğim kanaldaydı ve doğuma kadar hep ağdaya gitirm 39+5 te doğurdum
Ozgemlym Elfakcy hiç bişey olmaz canım ilk kızım da da gittim hatta dün gittim 35 haftalığız. ☺️ jilet hep pişmanlıktır bence
beautymom Allah korusun bişey mişey olur riske girip önce boyu pişman olma şunun şurasında bişey kalmamış senin ve bebeğin sağlığından daha önemli değil takılma okadar