astroloji123 Mrc58 ya artık gelsin diyorsunuz yada ağrılar sancılar bunalttı sizi bana da öyle oluyor acaba eğilip kalksam kendimi peşiran etsem de 37 de doğursam diye geçiyor aklımdan ama rahat 3haftası var e anne karnında bi saat dışarda bi güne bedelse yazık değil mi sabretmek gerekir evet şimdi doğar küvezede almazlar ama vaktinde doğacağı kilodan daha az doğar başka sıkıntıları olabilir bence doktorunuzu dinleyin bir an önce hastaneye gidin
Sseymaugurr Mrc58 bende 36+3 de gıttım sancılarım duzenlı olmus ve acılmam vardı 37 yı gorsün en azından dıye serum taktılar ama sancılar azalmadı doktorum yapcak bıse kalmadı seyma dedı 37 yı bekleyelım kı bende ondan yanayım evde gecırırım dedım eve geldım bence acele etme sende ama acılman yokmus zaten sancılarada dayanıyorsan sıkıntı yok acılma ıcın bıse yapma derım bır sure yınede sen bılırsın
Sseymaugurr Mrc58 doktorum 37 yı gorsun dedı kı vardır bı bıldıgı saglıkla kavusalım da ınsallah ne zaman nasıp ederse Rabbım Allah yardımcımız olsun
Tarana Doğdukları gebelik haftasına prematüre bebek sınıflaması: 24–31 Hafta: İleri derece prematüre 32- 35 Hafta: Orta derece prematüre 36- 37 Hafta: Sınırda prematüre
Elifsaadet Rabia12 ben ne düşüneceğini bana soracaksın demedim zaten , Uğraşamam boşlarla demişsin ne demek istediğini anlayamadım, zira argo bilmiyorum, hayırlı günler.