Tugba2626 Mrc58 ne kadar karnında kalsa o kadar iyi olur . Bence doktorun doğrunu olanı yapmış bu acelen ne ? Kızın biri 3 gün önce yazdı oda aynı hafta bebek bronşitle doğmuş yoğun bakıma alınmış . O kadar ay çilesini çekip 2 hafta dayanamıyor musun
Tugba2626 Deletedmom277 gelişimi yeterli olup olmadığını ne bileceksin . Karnını açıp içine mi bakıyorsun 40 hastalıkken doğanlarda bile sağlık sıkıntıları olabiliyor . Niye riske atacaksın erken doğurcam diye bencillik yapmayın . Doktorlar bile kiloları hakkında net birşey söyleyemezken ezberden okuduğun şeyi burda millete kesin bilgi gibi nasıl anlatıyorsun .
Deletedmom277 Tugba2626 Ben 40. Haftamda doğum yaptım ayrıca yazdıklarımda erken doğuma olan tutumum belli elbette zamanında doğmasından yanayım her bebeğin benim demek istediğimi anlamamışsın anlamadığın hâlde kesin konuşuyorsun 37. Haftada bebeklerin geneli gelişimini tamamlamış oluyor yani doğsa bile solunum vs annede kaynaklı bir durum yoksa hicbir sorun olmaz olmuşsa da genelde doğum sırasında oluyor erken doğuma meraklı değilim 40. Haftada doğuran biri olarak ve ezbere değil bizzat doktordan aldığım bilgiler bunlar
Rabia12 Elifsaadet düşünceme saygı duymak zorunda olduğunu biliyo muydun snaane benim dusuncemden ben böyle düşünüyorum sen farklı düsünebilirsin benim arkadaşıma da yapıldı aynısı içerde bebeğin eşi patladı çocuk nefessiz kaldı ve engelli suan konuşamıyor bile beynine nefes gitmediği icin şimdi işinize bakın lütfen
Elifsaadet Rabia12 evet dediğiniz gibi farklı düşünüyoruz, ve bu nedenle bende düşüncemi dile getirdim, siz düşüncenizi söyleyince çok güzel ben söyleyince işine bak öyle mi , peki ben işime bakıp bakmayacağımı size mi soracaktım?
Pars Mrc58 doktorunuza guveniyorsaniz onu dinleyin bence.. 39. 40. Haftada bebegin ideal dogum zamani 3-4 hafta once dogurmak biraz erken gibi.. mesela ben sezeryan olucam 39+2 ye gun aldik daha once gelmesin diye dua ediyorum.. icerde ne kadar gelisirse o kadar iyiymis.. anne karnindaki 1 gun bile disardaki haftalara bedelmis.. bebegim iri gittigi halde hic biseyin garantisi yok kuveze girsin istemem.. bence sizde acele etmeyin..
Hbsanneoluyo Mrc58 cnm bazı bebekler 34 te 35 te gelir sağlıklı doğar bazılarıysa belki 42 ye kadar bekler(benim kız gibi🙄40+5) Eğer 35.haftayı bitirdiysen ve bebekte de sağlık problemi yoksa onun gelmek istemesi gayet normaldir bende olsam durdurmak istemezdim sancımı Bi de yarın farklı bir doktora git bence
Rabia12 Elifsaadet peki ben ne düşüneceğimi sana mı soracaktım? Burda sana bir şey diyen oldu mu düşünceni beni etiketlemeden de dile getirebilirdin. Hiç uğraşamam senin gibi boşlarla gerçekten hadi canm 👋🏻
AlininAysesii Deletedmom277 28’de doğan bi bebek bile yaşam sınırındadır, artık tıp ilerledi, kaldı ki 36’dan bahsediyoruz.
Hdou4225 Deletedmom277 Her zaman gecerli bir durum degıl bu.Son ay bebek anne karnında haftada 250 gr alır en az. Siz hangi bebeğe dısarda boyle bakabılırsınız.Doktor ne derse odur
Gnygns allah allah hala da açılmam yok ne yapayım diyorsunuz.usg ye göre önden gidiyor demişsin de ne kadar önden ?37 diyosun 37 olsa da erken.🤦♀️
Sevdaninmucizesi Mrc58 doktor ne diyorsa ona uyulmalı diye düşünüyorum adamın bildiği vardır yani haftan 40 değil ki 36 küsür daha var haftan yani normalde
Sevdaninmucizesi Mrc58 bebeğinize birşey olursa ne yapacaksınız? O zaman da bu kadar rahat olacak mısınız
ValideSultan Mrc58 allahım sana geliyorum hormonlar beyni istila etmiş ya anne karnındaki bir gün bile olağanüstü önemli bilmediğini düşünüp hatırlatmak istedim... bebeğin akciğerleri Doğuma hazır mı artistlik yapıp çıkmışsın ya hastaneden doğurmak için sordun mu??? Sence doktor neden doğurtmak istemiyor takipçettiği gebelerin birinden daha kurtulmak mantıklıyken gerizekalı mı keyfi sorumluluk alsın
Elifsaadet Rabia12 ben ne düşüneceğini bana soracaksın demedim zaten , Uğraşamam boşlarla demişsin ne demek istediğini anlayamadım, zira argo bilmiyorum, hayırlı günler.