fancy Mrc58 7 aylık doğan çocuklarda doğuyor anne karnında geçirmesi gereken süreci küvezde tamamlıyorlar .Anne karnında bir gün bile önemli keşke doktorunuzu dinleseniz.
Elmalikurabiye Mrc58 sebep bu olmus oluyor zaten. Son haftada gelisiyor bebegin cigerleri. O yuzden sanciyi durdurup 2 hafta da bebisi ksrninizda buyutmeye bakin.. Doktorunuzu dinleyin yani..
Mavi20 Deletedmom277 36 öncesi prematüre sayılıyor. 36 dan sonra ki doğumlar normal sayılıyor haklısınız fakat 38 e kadar bebek gelişim sağlıyor. Doktorlar 38 sonrası doğuma sıcak bakıyor. Ben doktora güveniliyorsa doktoru dinleme taraftarıyım.
Deletedmom277 Mavi20 Bende öyle düşünüyorum elbette ama ola ki 36 da doğan bir bebeğin gelişimi yeterlidir diye düşünüyorum benim demek istediğim o
enfla Mrc58 niye durdurmak ıstemedınz kı bnm kuzenmde sızın gıbıydı erken ne kadar kalsa o kadar ıyı durdurdular normal haftasnda dogurdu yıne
Elifsaadet Mrc58 erken doğan doğan bebekler küveze giriyorlar, böyle daha mı iyi, allah korusun soktor bişey gördü ki durdurmak istedi, yine de sizin çocuğunuz siz bilirsiniz
prensleriminannesii Mrc58 bebeğinin gelişimi yeterli.olsa doktorun durdurmak isticegini sanmıyorum içeride birgün bile durması çok önemliymiş
Rabia12 Mrc58 ay çok güzel bir şey yapmssınız normalde böyle durumlarda bilinçsizce kabul ediliyor zaten haftanız güzel bende bu haftada Doğum yapmstm Doğum geldiğinde çok fazla sancı kesici ilaç verildiği zaman kötü sonuçlar ortaya doğuyor çünkü etrafımda bunu yaşayanlar olduğu icin biliyorum. Bol bol harekete edin merdiven çıkıp çıkıp inin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Elifsaadet Rabia12 kötü sonuçlar doğursun diye değil, güzel sonuçlar doğursun diye veriliyor o ilaçlar, burda hiçbirimiz doktor değiliz, sizin bebeğinizin gelişimi iyi olabilir, ama belki bu bebek daha doğmaya hazır değil nasıl bu kadar net biliyorsunuz
prensleriminannesii Deletedmom277 38 in altı prematüre sayılıyor. 37+2 de doğum yapmama rağmen prematüre olarak geçti
Deletedmom277 prensleriminannesii Ya saka mı yapıyorsunuz 😁 yok artık kesinlikle katılmıyorum 37 de doğan bir bebek prematüre olamaz
prensleriminannesii Mrc58 benim oğlumda onden gidiyordu hatta 37+2 de 4200 doğdu ama genede kuveze girdi önden gitmesi önemli değil bence
Rabia12 Elifsaadet düşünceme saygı duymak zorunda olduğunu biliyo muydun snaane benim dusuncemden ben böyle düşünüyorum sen farklı düsünebilirsin benim arkadaşıma da yapıldı aynısı içerde bebeğin eşi patladı çocuk nefessiz kaldı ve engelli suan konuşamıyor bile beynine nefes gitmediği icin şimdi işinize bakın lütfen
AydinRemzi Mrc58 canım hic durmadan. Yuru ve yere comel ben.2 dofumudada sadecw yuruyrerek acılamm oldu dogum gerceklesti sen de oyle yap
Anneballari58 Mrc58 banada aynısını yaptı itiraz etmedim 38i geciyorum suan anne karnında bebek ne kadar çok durursa o kadar iyidir bence bişey olursa bünyesi zayıf olursa sorumluluğu size ait sonuçta
Deletedmom277 Anneballari58 Ben doğum yapan biri olarak yeterince araştırdım canım merak etme ayrıca doktoruma çok güvenen biriyim ve 36 haftalık doğan bir bebeğin prematüre olacağına kesinlikle katılmıyorum
Deletedmom277 Anneballari58 Ki örneklerini gördüğüm için bu kadar net konuşuyorum bizzat kendi doktorumdan
Caglaaa Mrc58 canım o haftalarda benımde kanamam olmuştu benim doktorum serumla durdurdu bir gece kaldım sonra 40+1 de doğum yaptım nerdeyse 3,5 hafta var zamanına keşke çıkmasaydın
Sevim010 Mrc58 benim görümcemde 36 hafalıkken sancı gelmiş nst ye bağlamışlar sancı çıkmış ilaç verip ablamı geri yollamış İki gün geçti aradan aşırı bi kanama eğer çocuk bir gün daha kalsa ölücekmiş doktorlara hiç güvenmiyoruz biz o yüzden ne dedikleri belli değil önlem alın 37. Haftanın içindesiniz çok da erken sayılmaz ki dikkat edin derim ben
Sevim010 Deletedmom277 kesinlikle katılıyorum 37. Haftanın içinde su an ve hiç de erken değil doktorlara inanmamak gerek bazen bizim başımıza bi kaç kez tuhaf şeyler geldi doktor yüzünden
Mrc58 Sevim010 evet doktor zaten kendisi dedi çocuk çok baskı yapıyor dedi erken gelecek gibi dedi ve sonra bana serum takarız dedi ama hala sanci gitmezse doğum yaptırırım dedi yami insanın kafasını çok karıştırıyorlar bazı doktorlar
Seyyyma7 Mavi20 şu formda görmediğimiz ne kaldı diye günden güne merakla bekliyorum 😂 doktordan iyi biliyorsa gitmesin o zaman doktora hayret bişiy ne tuhaf insanlar var ya
Mavi20 Seyyyma7 bilmiyorum doktora güvenmiyorsam doktorumu değiştiririm kendim karar vermem yada açtığım posta göre hareket etmem. Şaşırıyorum kesin kati konuşanları görünce. Şuan bu postta ikiye ayrılmış durumdayız doğru yaptın diyenler/neden doktoru dinlemedin diyenler iyice çorba oldu bence 🧐 bende sizin gibi düşünüyorum 😂
Sevim010 Mrc58 benim bazı doktorlara karşı inancım yok pek fazla dediğim gibi dikkat edin. Birebir aynısını yaşadık o yüzden benden tavsiye