Mrc58 Meb kızlar 36+5 günlük hamisim iki gündür adet agrisi gibi agrım vardı bugün doktora gittim az önce geldim sancilarim başlamış çocuk aşağı da kafası böyle sancilanirsan doğum yaparsın dedi acilmam yok ama yatış yapalım serum takalım dedi eğer sanci durmazsa doğum yaptırırım dedi kısaca gelen sancimi durdurmak istedi bende kabul etmedim imza attım çıktım şuan sancılarım var hala doğumun hizlanmasi için ne yapmayalım yardımcı olur musunuz ?
asilsmom Mrc58 cnm hayırlı olsun oncelikle Ama ztn haftan da erken sayılır neden bu kdr acele ediyorsunki🙈
Betul2009 Mrc58 canım doktor ne diyorsa onu yapsana sen evde bişey olsa vicdan azabı çekmicekmisin sen bilirsin yinede 🙄
Gnygns Mrc58 ama erken daha niye doğumu hızlandırmak istiyorsunuz içerdeki bi saati dışardaki 1 güne bedel diye boşuna demiyorlar 🙄
Mrc58 Deletedmom277 sebep yok işte daha 17 18 gün var diye durdurmak istedi bende kabul etmedim çıktım
Sengulkrgz Hftan erken lldugu icin acaba doktor hem senin hemde bebegkn sagligini dusunmus olamaz mi ?
Deletedmom277 Mrc58 Bebeğin gidişatı nasıl kilosu boyu vs belki bunlar için beklemek istemiş olabilir sonuçta rahat bir kaç haftan var yani
Mehtapsato Mrc58 nasil 15 16 gun canim 36+5 sen 22 gunun var ve anne karninda bebek birgun bile dursa faydasi var bencede henuz erken en azindan 38 i bi gorse idin ya
Elmalikurabiye Mrc58 sebep bu olmus oluyor zaten. Son haftada gelisiyor bebegin cigerleri. O yuzden sanciyi durdurup 2 hafta da bebisi ksrninizda buyutmeye bakin.. Doktorunuzu dinleyin yani..
Tugba2626 Mrc58 ne kadar karnında kalsa o kadar iyi olur . Bence doktorun doğrunu olanı yapmış bu acelen ne ? Kızın biri 3 gün önce yazdı oda aynı hafta bebek bronşitle doğmuş yoğun bakıma alınmış . O kadar ay çilesini çekip 2 hafta dayanamıyor musun
Aysesare Mrc58 haftan biraz erken Dursun çocuk 38-39a kadar. Benimde nst de çıktı sadece sancı serum verip rahatlattılar
Mavi20 Mrc58 38 hafta öncesi bebek gelişimini tamamlamamış demektir.neden doktoru dinlemediniz ki? Bahsettiğiniz hafta erken sayılır siz daha hızlandırmak istiyorsunuz tuhaf. 😳
Deletedmom277 Mavi20 Olur mu öyle 36 haftalık bebek doğmak için hazırdır zaten 36 haftanın altı erken olur
Seyyyma7 Mavi20 şu formda görmediğimiz ne kaldı diye günden güne merakla bekliyorum 😂 doktordan iyi biliyorsa gitmesin o zaman doktora hayret bişiy ne tuhaf insanlar var ya
Tazee-annee Mrc58 doktor normal olani yapmis neden tepki verdin bu kadar haftan erken ne bu acele ki haftalari dolana kadar ne kadar icerde dursa o kadar iyi bebek icin 🙄
Mavi20 Deletedmom277 36 öncesi prematüre sayılıyor. 36 dan sonra ki doğumlar normal sayılıyor haklısınız fakat 38 e kadar bebek gelişim sağlıyor. Doktorlar 38 sonrası doğuma sıcak bakıyor. Ben doktora güveniliyorsa doktoru dinleme taraftarıyım.
prensleriminannesii Deletedmom277 38 in altı prematüre sayılıyor. 37+2 de doğum yapmama rağmen prematüre olarak geçti
Sevim010 Deletedmom277 kesinlikle katılıyorum 37. Haftanın içinde su an ve hiç de erken değil doktorlara inanmamak gerek bazen bizim başımıza bi kaç kez tuhaf şeyler geldi doktor yüzünden
Eebruylmz Mrc58 neden durdurmak istedi sordunuz mu ? Ciğerleri tam gelişmiş mi ? Kilosu iyi mi gelişimi ne durumda ? Doktoru dinlemeliydiniz bencede çünkü henüz küçük geldi banada... Arkadaşlarında dediği gibi doğumu hızlandırmak yerine doktoru dinleyin derim....
Mervecckl Mrc58 canım bebeğin için erken neden doğurmak istiyorsun hemen küvöze girse daha mı iyi bırak durdursun ne kadar gününde gelirse o kadar sağlıklı ve kolay zamanlar geçirir küçük bebeğe bakmak daha zor kolik oluyorlar bu yüzden
Mrc58 Normal de evet erken diyoruz ama şuan ki veridgi kagitta 37+1 günlük yazıyor zaten önceden de 1 hafta önde gidiyordu kilosu boyu haytte haftasında 3107 kg doğum sancıların başlamış dedi zaten o yüzden soruyorum size de sancim var ama açılmam yok açılma olması için ne yapmaliyim
Eebruylmz Mrc58 benimde oğlum önden gidiyor hemde iki hafta ama bunun yanılma payı var asla usg tam değeri yansıtmaz buna güvenemezsiniz... Bende doğuruyum ozaman canım .... Ayrıca bebek doğdugunda şişliğide oluyor doğsa 200-400 gram arası verecek kilosundan... bebeğinin kilosu az yani... Bence doktoru dinlemelisin. Usgde senin bir hafta önde gitmen hiç önemli değil. Öyle olsa herkes 34-35 te doğurur 3 kiloluk bebeklerini... kas yapıları gözleri organları yağ dokularının gelişimi için 38. Haftayı bekler doktorlar... 1 gün 1 gündür onun için ....
Elifsaadet Mrc58 erken doğan doğan bebekler küveze giriyorlar, böyle daha mı iyi, allah korusun soktor bişey gördü ki durdurmak istedi, yine de sizin çocuğunuz siz bilirsiniz
prensleriminannesii Mrc58 benim oğlumda onden gidiyordu hatta 37+2 de 4200 doğdu ama genede kuveze girdi önden gitmesi önemli değil bence
AydinRemzi Mrc58 canım hic durmadan. Yuru ve yere comel ben.2 dofumudada sadecw yuruyrerek acılamm oldu dogum gerceklesti sen de oyle yap
Mzgn01 Anne karnındaki bebek için 1 gün bile önemli . Keşke doktorunuzu dinleseydiniz . Umarım sorunsuz atlatırsınız