Dinolisoo busra34__ ay valla ben çok özeniyorum biliyor musun hiç öyle ne akraba ne arkadaş çevrem var hep hayallerimi süslüyor😂😂😂
Meltemanneolsun acelyamm @ErsBegAs @LadyX @Baklavaseverim @Deleted33000 Kizlar bu @acelyamm benimm kardesim teyze oluyorum da bennn😘🥰🥰 Beril e kuzen geliyor
busra34__ eslem2121 başlıyorum ya hak @ErsBegAs @Dinolisoo @Deleted33000 @LadyX @ikiprensesannesi___ @bebeklerim__ @deletedmom43191 @penbe_karisi @kurkmantosuzmadonna @Baklavaseverim en çok bu kişilerle konuşmuşumdur postlarına denk gelmişimdir🥲unuttuklarım da olabilir
dunyamyavrularim12 eslem2121 nasıl böyle samimi olabiliyorsunuz . Samimi olmak için devamlı konuşmak gerekmez mi ? Burda her sohbete denk mi geliyorsunuz nasıl oluyor?
Dinolisoo dunyamyavrularim12 gün içinde düzenli girdikçe bir birini daha iyi tanımaya başlıyorsun tanıdıkça muhabbet ilerliyor ve artık samimiyet kuruluyor. Bide kafa dengi olması lazım ben etiketlediğim bacılarla çok makara yapa biliyorum mesela😂😂😂
eslem2121 dunyamyavrularim12 kız samimiyet hep denk olmak yapılan yorumlar var fikirlerimizin benzemesi yani
kimchikimdi dunyamyavrularim12 Sohbete denk geliyoruz, aynı konulardan yada aynı yorumları bile yaptığımız oluyor göz asinaligi olduktan sonra o samimiyet sıcaklık tutuyor canıım
deletedmom43191 ErsBegAs gel canım birlikte yapalım bende suan mutfakta hamaratlık sergiliyorum milföy peynirli börek ve kek attim fırına