eslem2121 Önce başlıyayım listem uzun 😂 @merlinisko @asil15 @2princessmother @hd_d @bebeklerim__ @Baklavaseverim @sevimlipandahii @LadyX @staRmama Daha varda kullanıcı isimleri unutuyprum
ErsBegAs eslem2121 @LadyX @[silindi] @Dadas @bebeklerim__ @Blueeberryy @penbe_karisi @kurkmantosuzmadonna @myangelson @busra34__ @Dinolisoo @Meltemanneolsun @MadameTussauds @Baklavaseverim @deletedmom43191 @ikiprensesannesi___ @Yusufunannesi_ @QueenBahar_ @ppmerlina @Denizj zaten komşuyuz 🤣
sevimlipandahii eslem2121 Yaaa cnnnmmm💕 Bende bayadir girmiyorum ama bi kaç kişi var @eslem2121 @Herseydenbiktim @bebeklerim__ Diğer nickler aklımda yok
demirrleydi_ eslem2121 ayy aşkım benim 🥰 bende çok isterdim oturup sohbet edip kahve içmek kimsem yok burda
eslem2121 ErsBegAs aşkolsun aşkom sende varskn eskiden kullanıcı adın dğişkti ya as sonra eklendi galiba ol kız sarmalar pastalar gönderirim 😂
ErsBegAs eslem2121 🥹 tamam olalım paspaslarımız da bir olsun basar basar gelirim yanına terliklerimle şıpıdık 🤣
asil15 eslem2121 canimsin kalbi güzel bacim🥰 @merlinisko @Herseydenbiktim eslem2121 @penbe_karisi Ay benimde ekleyemedim bir sürü insan var keşke yakın olsak sırtımız yere gelmez kapım açık gelmek isteyen buyursun😘
deletedmom43191 ErsBegAs gel canım birlikte yapalım bende suan mutfakta hamaratlık sergiliyorum milföy peynirli börek ve kek attim fırına
Dinolisoo @ErsBegAs @penbe_karisi @busra34__ @LadyX @ikiprensesannesi___ ismini unuttuğum bir iki kişi daha var. Hepsiyle komşu olup gün yapmak hayat kalitemi yükseltirdi😂😂🫶🏻🫶🏻🌸🌸
busra34__ Dinolisoo 😂gün dedin canımızı çektirdin bak şimdi 🤣 kız çok da güzel tatlı yaparım ya açlık şekerim yüksek diye şekeri bıraktım ahahshs ama size özel yapardım😂
Dinolisoo busra34__ ay valla ben çok özeniyorum biliyor musun hiç öyle ne akraba ne arkadaş çevrem var hep hayallerimi süslüyor😂😂😂