HiravEmir Baklavaseverim merhaba ben daha pankek vermedim hiç boğazında kalır diye korkuyorum kuru bir de 9 aylık bebeğim 6sında 10 olacak versem mi artık. Çorba çok veriyorum meyve püreleri falan
Baklavaseverim Herseydenbiktim Nolur kullanıcı adı değiltirme bacım annelik yormuştur afallamışsındır biraz banada olmuştu çok bunalmıştım bir ara
Herseydenbiktim Baklavaseverim Değiştirmem askim 🥹 annelik yormadi kız bilmiyorum ya sanırım eşime çok kırgınım çok güvensizlim hep bi aldatilacakmisim gibi hissediyorum nedense ondan kafaya çok takıyorum 🤦🏻♀️
Herseydenbiktim Baklavaseverim Ne bilim askim ya içime doğuyor inşAllah böyle bir bok yemez bilgisayarına giremiyorum girsem icim rahatlicak 😂
demirrleydi_ Baklavaseverim çok geçmiş olsun canım toparlar inşAllah en kısa zamanda bronşit biraz zor
Deleted33000 Baklavaseverim ay bende bekliyeyim burda güzel tarifleri denerim benim oğlanın da alerjisi var
bebeklerim__ Baklavaseverim ay oğlumda çiçi bebeği, lor peyniri , labne peynirini yaptığım günler aklıma geldi . Tarhana pankek yapıyorum, patates tost, irmikden meyveli tatlılar.
Baklavaseverim bebeklerim__ Ben de inşAllah labne lor yapmak istiyorum öğrenebilirsem her yemeği yaparım her şeyi yaparım ama hiç yoğurt süt yapmadım 🤣🤣
bebeklerim__ Baklavaseverim kiz sutu kestiriyon limon la mi sonra suzuyon suzdugunun yarısı robottan gecir içine birsey ekleniyordu labne oluyord diğer yarısı da lor🤣