Baklavaseverim Kızlar 8 aylık bebeğim güzel tarifler istiyorum doktorumuz yavaş yavaş başlamamı söyledi bu güne kadar hep sebze meyve yedi alerjisi olduğu için
eslem2121 Baklavaseverim bacımsı irmikli muhallebi falan avokado bazen eziyorum içine keçi boynuzu falan koyuyorum benim bebiş çok seviyor gece acıkmıyor tok tutuyor
demirrleydi_ Baklavaseverim yumurta alerjisi yoksa eğer çünkü alerjiler var demişsin ben yumurtanın sarısını ve bebe bisküvisini sütle ezip içine ceviz rendeliyodum kızım çok severek yiyiyordu
Baklavaseverim demirrleydi_ Yumurtaya yok Allahtan cevize 8. Ay da yavaş yavaş başla demişti bu tarifi deniyim her gün aynı şeyleri yiyor çocuğum 🥹
demirrleydi_ Baklavaseverim ek gıda dönemi öyle bugün ne yapsam diye düşünüp duruyor insan akşama ne yemek yapsam derdinden daha zor bebeğe besleyici ve yiyeceği bir ek gıda tarifi bulmak Evet ceviz 8.aydan sonra verilebiliyor cam renden varsa onunla ezip verebilirsin
Baklavaseverim demirrleydi_ Var bu bir de bronşit oldu tıkandı mukusu tam olarak atamadı pirinç kıyma ile çorba yaptım içemedi meyve püresi yedi 🥺
demirrleydi_ Baklavaseverim oyy kıyamam 🥺 bebişler hasta olmasın ya Göğsüne falan baby balmlar var onu sür
demirrleydi_ Baklavaseverim çok geçmiş olsun canım toparlar inşAllah en kısa zamanda bronşit biraz zor