Sensedim nazlcn62 beta sonucu geç düsébiliyor sisteme bendede olmustu daha önce diğer sonuçlar gözüküyordu o yoktu
nazlcn62 hou yaptım test tekrardan pozitif cıktı ve bu sefer iki damla damlattım teste ve sanıyede ikinci cizgi çıktı
yoncahan nazlcn62 canım gittin mi doktora merakla bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah, reglin ne zamandı
hou nazlcn62 o zaman kesin vardır ya dün mal bakmamıştır hadi bakalım kadın doğum ne diyecek hayırlı haberler bekliyoruz inşallah 🙏🥰
Seraymesut nazlcn62 geri zekalı karı işte bizim bizim buradaki acil biz bakamayız kusura bakma diyorlar biz de gidiyoruz kadın doğuma madem bakmayacaksın biz bakamıyoruz de gönder mal ya
Seraymesut nazlcn62 ama çekme boş ver en azından kan verirsin öğrenirsin eve gidince çekersin kan daha iyi haber vermeyi unutma
Seraymesut nazlcn62 kadın doğuma git o da kana alsın eğer orada pozitif çıkarsa zaten kadının ismi mesela çıkıyor şey de çıkıyor ee buradan bakınca hani orada hangi doktor bakıyor çıkıyor hemen şikayet et hemen şikayet et