Aylinannesi Eda0509 canım dua et ya canım şimdi sıkıldı 😞 eşimi çağırıyolar tam doğumdan önceki hafta ya offf 😢 dua edinde gitmesin 😪
Eda0509 Aylinannesi inşallah gitmez kuzum ya 😐 sıkma o güzel canını. Allah büyüktür inşallah. Dualarım seninle
Aylinannesi Eda0509 amin ya gitmesin valla cok üzgünüm insallah gitmez saol canım benim eksik olma🙏🏻🙏🏻
sulfat Aylinannesi niye doktorun öyle söyledi anlamadım? Benimde 34+0 da gittiğimde 2200gr dedi. Haftasına göre gidiyor bi problem yok dedi.
Aylinannesi sulfat bilmiyorum ki sanki böyle baya eksikmiş gibi 😒 insanın canı sıkılıyo ister istemez ama geçti artık takmıyorum herkes normal iyi diyo
Duyguukrtgl Aylinannesi yok canım senin doktorun biraz farklı glba bi cocuk haftada 350-400 grm alması cok normal az degil herkezin çule 600 grm gelan cok fazla
Duyguukrtgl Zemzems döner canım :) zaten hissediceksin hep kadıklarımlarıöda hissediyordum bu sefer karın bölgelerimde hareketlemeler hissettim döndü :)
Aylinannesi Duyguukrtgl aslında iyi adam ama ona az geldi demekki valla 22 sinde yine gidicem bakalım ne dicek 🙄