Aylinannesi Betl42 hmm genetikte etkiliyo tabi canım bende zayıfım ondan heralde 🤷🏻♀️ Sağlıklı olsunlar da
Betl42 Aylinannesi aynen öyle önemli olan sağlığı beni üzen şuan daha dönmemesi yeri daraldıkça dönmesi zorlaşır diyorlar bilmiyorum inşallah döner
Aylinannesi Betl42 üzülme canım insallah döner 🙏🏻🙏🏻 Dua et bol bol ama öyle ama böyle cıkıcaklar bi sekilde sıkma canını 🤷🏻♀️
Aylinannesi Eda0509 aynen ya araya haftasonu filan girdi dedm bikac günden bişey olmaz heralde hemen de yükselmiş ya enteresan🙄 sen napıyosn canım
Eda0509 Aylinannesi iyi kuzum bende yemek yedim şimdi 😊😊 yok cnm troid öyle bıraktığın anda hemen yükselir. Bende ilaç kullanıyorum her gün.
Aylinannesi Eda0509 afiyet olsun canım☺️ Öyleymiş ya bilmiyodum daha öncede yoktu hiç 🤷🏻♀️ Aynen kullan ya bikere içmeyince oynuyo 😒
Eda0509 Aylinannesi sağol canım 😙 aynen öyle düzenli kullanmak lazım 😊 sanki moralin mi bozuk senin 🙄 sonucun yüksek çıktı diyemi sıktın canını
Eda0509 Aylinannesi benimde uykum geldimi direk sızıyorum😂😂 gece vercekler kız diziyi 00.15 de 😂😂 izlicem bi sefer
Aylinannesi Eda0509 canım dua et ya canım şimdi sıkıldı 😞 eşimi çağırıyolar tam doğumdan önceki hafta ya offf 😢 dua edinde gitmesin 😪