Aysegulbebek 9+1 haftalık gebeliğim var bugün fena halde baş dönmesi başladı sizde ne gibi şikayetler var ?
Silver Aysegulbebek Bende 8+3 baş dönmesi ve aşırı halsizlik oluyor. Çok hafif bulantı gece ve sabah bastırıyor.Onun dışında normaliz. :)
Nil123 Aysegulbebek Bulantı, kusma, baş dönmesi, halsizlik be ararsan car 😌😌🙃 Bugünümüzede şükür sağlıjla gelsinlerde bunları çekeriz ne yapalım🤷🏻♀️
Asyayanc_18 Aysegulbebek Merhaba 7+6yız bizde.. uyku hali, mide bulantısı, tiksinme şuanlık yoğun olarak yaşıyoruz bakalım 🥴
A_S_K Aysegulbebek Kaçıncı haftada kalp atışlarını duydunuz? Ben hala gidip duyamadım önümüzdeki hafta inşallah kontrole gidicez yarın tam 9 haftalık oluyoruz
cevrik Aç kalınca bulantı ve baş dönmesi başlıyor özellkle sabah kalktığmda. o yüzden sık yemeye çalışıyorum😊 Başından beri de göğüslerde hassasiyet var ama şuan hafifledi başlarda çok ağrılı şişkinlik oldu
A_S_K cevrik benimde aynen böyle 8+6yız.. zamanla göğüslerdeki hassasiyet süzeliyor galiba :) ben hiç istifra etmedim ama aç kalınca kötüleşiyorum
Aysegulbebek Silver dune kadar sadece hafif bulantı vardı bugün bi de bi cıktı inşallah sağ salim bi sıkıntı olmadan dogum yaparız canim
Pamukgirl Aysegulbebek Bende 8+4 oldum çok zor geçiyor. Kabızlığa bi çözüm bulabilen var mı ayıptır söylemesi 4 gün oldu karnım şişti taş gibiyim bide mide bulantısı 😏
melegiminannesi 10+2 günlük hamileyim 2 haftadır mide bulantılarım fazlasıyla vardı suanda seyrekleşti ama cok rahatsız ediyor bu perşembe eğer gösterirse yavrum cinsiyete gidicez 😀
Veranur melegiminannesi canım cinsiyet için erken deglmi şaşırdım genelde herkes 16-18 hafta yaxmısta cinsiyet için:)
Dduygu93 6+5 günlük hamileyim 6. Hafta girer girmez basladı bulantılarım 😣 onun dısında bir sıkıntımız yok cok sükür
smls19 A_S_K canım ben de 9+0 haftalığım aynıyız seninle galiba bende 7.hafta da duydum ama 9 da da duyan var
A_S_K Aysegulbebek Valla benimde bir iştahım açık ayıptır söylemesi her şeyi yiyebiliyorum çok yağlı şeyler dışında hiç yemekten yana sıkıntı yaşamadım aksi gibi bir o kadar da çok acıkıyorum 🤔