1demetyasemen yasemincel65 kız ben gece uyuyamadım kasılmadan korktum bi yandan da şimdi ara ara yine vuruyo😂
1demetyasemen yasemincel65 şimdilik yok kuzum doğum olmasın diye durdurmaya çalışıyorlar dua et bize 🥺🩵
pembeayakkabilikiz yasemincel65 23 te benımde bel ve kalça ağrılarım başladı ozellıkle kalça ağrısı benı yurutmuyor bende böyle bı post açtım az önce 😔
kubravys Haftamızdayız. Bir haftadır yürüyemiyordum ağrıdan neredeyse. Magnezyum içtim ve şu an çok daha iyiyim. Mutlaka doktorunuzla görüşün 🌸
yasemincel65 kubravys bana da takviye yazdı doktor 2 gündür kullanıyorum bakalım inşallah etki eder 🤗🤗🤗
yasemincel65 1demetyasemen ay inşallah sorunsuzca devam eder de sağlıkla alırız elimize yavrularımızı 💖💖💖
mmia yasemincel65 Bende 25+6 yım geceleri kalça ağrısından uyuyamıyorum sağa dönünce sağ sola dönünce sol napcağımı şaşırdım.
yasemincel65 mmia bende de aynı durum var bir de karnımın alt tarafı ağrıyor sanki regl olcam gibi 🥹🥹
pembeayakkabilikiz yasemincel65 sızede Gecmıs olsun bende öyle düşünüyorum zaman durdu sanki 20 den sonra ılerlemıyor gıbı gelıyor ☺️
canan_55 yasemincel65 ben de geceleri belimin ağrısından uyuyamıyorum magnezyum kullanıyorum ama bel çukurluğu arttığı için doğru pozisyonu bulamıyorum galiba
yasemincel65 canan_55 ben hamile yastığı aldım belime destek olsun diye ama çok da ağrıyı dindirmiyor yaa 🥹🥹
canan_55 yasemincel65 ben almadım 2 ay için gerek görmedim ya onu alana kadar daha çok ihtiyaç olan bişey alırım diye düşünüyorum 😁