Aaayseeert Mucizeicimizde benim de öyle canım Allahu Hu diye ilerliyor 111 defa okuyorum her zikir başında da dua ediyorum
Aaayseeert Anneolucamm Ekim de 3 yıl oldu canım ama 2 senedir uğraşıyorum ben sen ne zamandır uğraşıyorsun
Anneolucamm Aaayseeert ben ocak da başladım gitmeye ama devlet hastanesi olduğu için ancak temmuz da opu oldum sonra biraz beklemek zorunda kaldık 1 sene gibi düşün tüp bebek için
Aaayseeert Anneolucamm hmm ben çooook meşakkatli yollardan geçtim canım ameliyat oldum kürtaj oldum 2 kere hsg çektirdim Histeroskopi oldum bekleyişler falan derken işte 2 seneyi geçti
Anneolucamm Aaayseeert benimde 1 kürtaj var bende 1 kere hsg çektirdim o da narkoz verilmeden yapıldı bayılacak gibi olmuştum
Aaayseeert Mucizeicimizde sayısını bilmiyorum açıkçası ben her gün okuyorum öğrenirseniz bana da söyleyin
Anneolucamm Aaayseeert aminn şuan o kadar kasık ve bel ağrıum var ki anlatamam böyle ağrıyı ben hiçbir regl de hissetmedim ofiste ki arkadaşlar noldu sana rengin attı dedi resmen
mom28_ Mucizeicimizde özelde 2 saate kalmadan çıkıyor bence pozitif 🌸gör bak 🥰mutlaka haber ver inan kendimiz kadar heyecanlıyız