Anneolucamm Aaayseeert benimle olduğunu bir öğrensem biraz rahatlayacağım da Rabbim ol derse olur artık ne diyeyim gelene razıyız
Miniminibirler Anneolucamm canım bende de yerleşme kanaması olmadı ama tuttu. Transfer günü ve sonraki iki gün işleme bağlı tahriş nedeniyle lekelenme oldu ama sonra kesildi ve pozitifi görene kadar yerleşme filan hiç bişey olmadı
Anneolucamm Miniminibirler Şuan hamilesiniz sanırımm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah dualarınızda bize de yer verin :) benim ilk gebeliğimde olmuştu şimdi olmayınca stres yaptım çok farklı bir psikoloji
Aaayseeert Anneolucamm benim zaten panik atağım var napacsğım bilmiyorum Allah kolaylık versin bize hahaha
Anneolucamm Aaayseeert benim de aynı korkmalarım vs nasıl olacak bilmiyorum Rabbim yardım etsin ahaahah
Anneolucamm Aaayseeert devlet hastanesinde yaptırdığımız için yok 4aa yok 5aa diye bir şey söylemiyorlar zahmet edip iyi kalitede dedi sadece Allah razı olsun ki :)
Miniminibirler Mucizeicimizde yok görmedim henüz bugun öğleden sonra kontrolüm yine stres içindeyim 🙏
Aaayseeert Mucizeicimizde bi sürü çektiğim zikir var bunu da ekleyim aralarına o zaman canım çok sağol
Aaayseeert Anneolucamm heeee öyle olduğunu bilmiyordum canım ben iyi dediyse iyidir o zaman canım devlette de ücret oluyor mu
Anneolucamm Aaayseeert neler çekiyosun ben enbiya 89 ayeti okuyorum zikir olarak ya hafız çekiyorum la ilahe illallah çekiyorum
Anneolucamm Aaayseeert devlette az miktarda ödeme yapılıyor ilaçlar hariç 16 bin ödedik toplama+transfer+dondurma
Anneolucamm Aaayseeert ilaçları da raporlu alıyoruz ama bazılarında geçerli değil şuan progestan dex ücretli alıyorum mesela
Aaayseeert Anneolucamm ay ne kadar uygun fiyatlı gerçekten devlette 3 yıl evli olma şeysi var değil mi