seymu 20+4teyim .12.haftada basladim kullanmaya loccitane Markasinin shea butter ini kullaniyorum simdilik memnunum. Gece suruom sabah kalktigim da hala nemli oluyo.
brcmntrc Gokturkmom_ ikiside aynı görünüyor da farkı var mı anlayamadım ama dediğiniz rengi sipariş verdim umarım işe yarar 🫠
irmairma banuu43 kullanabilirsin temiz içerik o, öğrendiğin ilk günden beri kullanan var , bende sabahları onu akşamları weleda kullanıyorum
senanurysr06 13 haftalık hamileyim de sadece badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum bende krem kullansam mı diye düşünüyorum.
Minikjaponunannesi meltemgul 2 hamileliğimde de lierac kullandım sıfır çatlak fiyatı yüksek ama başka ürün almana gerek yok ve 9 ay yetiyor
Gokturkmom_ brcmntrc bu haftalarda günde 1 sürüyordum aklınıza geldikçe nemlendirin karnınız büyüdükçe çoğaltırsınız kakao yağı kremi de çok yağlı tutuyor güzel
brcmntrc Gokturkmom_ ilk hamileliğimde hindistan cevizi yağı kullanmıştım çok şükür o zamanda göbeğimde çatlağım olmadı bacaklarımda hafif var sadece umarım bu da iyi gelir, teşekkür ederim :)
melikealtin İncia kullaniyorum çok memnunum başta lierac kullandım çok sevmedim incia daha iyi 31e giricem hiç çatlağım yok karnimda çok büyük olmasına rağmen