betulco Selamlar anneler anne adayları Noodle çekiyor canım bir kere yedim ama nefis işte çekiyor sade noodle makarnası alsam ve tavuk suyu zerdeçal köri vs baharatlarla kendim yapsam bir zararı olur mu yine de sormak istedim
ghostty betulco hazır 3dk da olan noodle lar değil de, makarna paketi gibi paketlerde olanlar var. Onları kendi sosunuzu hazırlayıp yiyebilirsiniz sanırım. Sushıco da sebzeli noodle vs de yenebilir bence. İçerisinde çiğ balık vs ağır soslar olmadıkca.
Bussraayy betulco sushıco’nun vejetaryen noodel’ı çok güzel gidip orda yiyin bence hazır olanları asla yemeyin hamile olmasanız bile
betulco Gokturkmom_ indomi gibi hazır noodlardan bahsetmiyorum zaten sade noodle makarnası sossuz ve baharatsız satılanlardan Durumu nasıl normalleştirmeye çalışıyorum çabama bakın 😂
betulco ghostty onlara soya sosu da katıyorlar sanırım evde yapmıştım bir kere şahane olmuştu tabi o spagettidendi aynı tadı vermeyince böyle bi çözüm olur mu diye düşündüm
ghostty betulco ben canım noodle istediğinde makarna yapıyorum. Makarnanın her türlüsü beni motive ediyor😂
betulco ghostty aynı tadı verse her gün yaparım onu kdkdkdkd Su ve makarnasının tadı aynı hazır gibi oluyordu ondan sanırım bu isteğim
Bussraayy betulco ben hamileyken hiç tüketmedim zaten canınız çok istediyse en azından elde açılmış taze noddle tüketebilirsiniz diye dedim
betulco eed21 evet bende yaptım bir kere ama bu bahsettiğim öyle değil saf noodle makarnası tavuk suyu ve baharatlarla yapmıştım bir kere korili market noodle gibi olmuştu
Ha1999 betulco ben yedim canım bişey olmadı 1 2 defa yedim 3 cu yedim midem bulandı o yüzden yemeyi bıraktım 😂 doktora sordum içini mazemesini kendin koyarsan bı sıkıntı olmaz demişti
betulco egeansea afiyet olsun bende bir kere yedim zaten paketli olanını eşimde izin vermez yememi ben çok istesem bile Sade noodle eriştesini alıp deneyeceğim bakalım ya da sushico yolcusu göründü
04_ Valla canım bazen çok çekiyor gidip alıyorum hazırlardan günde 2 paket bitirdiğimde oluyor ama artık tuketmiyorum çocuğa bişey olcak diye :(