silasari Merhaba, 39+3üm şu an ve haftaya kadar kanala girmezse 40+4te sezaryenle alınacak. Bebeği kanala sokmak için neler yapabilirim acaba bu durumu yaşayanlar nasıl yaptılar yardımcı olursanız sevinirim
Noyimommy silasari ben baya bi aksak yürüyüş yaptım son aksak yürüyüşü baya uzun tutmustum bi iki gün sonra suyum geldi 38+5 de vajinal doğum yaptım
fistikk silasari plates topunda hareketler var onlari yapabilirsiniz bide cömelme hareketi youtubedan bakabilirsiniz
melikeyimmmmm adatuna 10 bin kesin yapıyorum yani bazen daha fazla oluyor ama 20 gözüme çok geldi ikinci doğum olacak bu ilki normaldi buda normal olur inşallah
Noyimommy silasari bir de denk mi geldi bilmiyorum ama balkon yıkadım birkaç gün önce 😂 ama bu soğukta siz hasta olursunuz ben yazın doğum yaptım
adatuna silasari yok ben atamadım ya yerimden kalkamıyodum djsjs sezeryan oldum bebiş inmemişti kanala
Noyimommy silasari bence psikolojik olarak rahatlayınca da oluyo ben sürekli korkuyodum ne nasıl olucak napicam özel hastanelerde çocuk hekimi olmuyo genelde nöbetçi diye bir gün önce gebe okuluna gittim orda istediğim her soruyu sordum ortamı gördüm bide çocuk hekimi olduğunu öğrendim nöbetçi bana bi rahatlama geldi o gğn hatta eğitimde ebe beni doğumhaneye götürmeyi teklif etti iyi görünmüyosun diye ağrım vardı dedim bugün değil yakında görüşürüz ertesi gğn doğurdum çom da güzel bi doğum oldu