gurz Reglime 6 gün var bugün sol kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım göğüslerimde normale göre büyüdü uçları çakmak tutuluyor gibi yanıyor sizce gebelik belirtisi mi
Leylabngll gurz bat 2 Aralık fakat hıc bır belırtı yok yapay zekaya sordum adete 3 gün kala belırtı başlarmış genelde bende bununla avutuyorum kendimi
heyecann2 Bat 1 Aralık ama ara ara sağ kaşığım ağırıyor gibiydi geçti şimdi sol göğsümde sızı gibi var ama psikolojik gibi de olabilirim bilmiyorum ilk ay denemem
gurz heyecann2 Bende psikolojik mi acaba diye düşünüyorum bu seferde gerçekten bir yerim ağrısa algılayamacağım psikolojim demekten 😂Regli ağrısı daha içten oluyordu kaç yıldır regl oluyorum hemişe kalmaya çalıştığım dönemden beri regli ağrısı nasıl olurdu unuttum
eceu heyecann2 benimde bu ay ilk her şey gebelik gibi hissettiriyor ama psikolojik de olabilir sırtım ağrısa internete koşuyorum resmen🙈😅
cigdem_mehmet Benimde bat 2 adetim 1-2 gün önce gelir ama bugün kahvemsi ve pembemsi gibi lekenme oldu sağ kaşığım ve bel ağrım var üstüne görme mi bilemedim 9gün önce aşılama olmuştum
emoly10 cigdem_mehmet benimde bat 2 22 kasımda lekelenmem oldu ara ara gidip gelen bel ve kasık ağrım var çarşamba perşembe test yaptım negatif âdeti bekliyorum inşallah hamileyimdir ve hamileyizdir 💖
gurz eceu Ben reglyi bekleyeceğim ilk gün olmazsam o zaman test yapacağım daha öncelerde kimyasal gebelik yaşadım erken yapılan test hayal kırıklığından başka birşey değil
esmanur3406 Kızlar bende 3 aralık bekliyorum test yapmadım kasık agrım var sadece bu ay ilk denememdi o yüzden de olabilir diyorlar kasık ağrısı için başka belirti de yok :/