Deletedmom_787 2prensesannesiiii bugünü değerlendirmedim canım dün birliktelik oldu sperm kalitesi düşmesin dedim yarını ve sonraki günü değerlendirsem mantıklı mı
Deletedmom_787 busraars5613 benberyy caglademr ayseveysel Selim_Alparslan eslem2121 Bir1kelebek 2prensesannesiiii @Zarifokur @emine717_ Kızlar bu ay pik uzun sürdü ilk kez böyle bir şey yaşıyorum en alttaki test bugüne ait sizce çatlamış mı? Dünkü test çok net pik gibi geldi bana önceki günde koyuydu ama dünkü daha koyu gibi dün pik olmuş gibi sizce öyle mi? Bugün çatlama olmuş mu? Pek anlayamadım ben 🥺
Deletedmom_787 coskun02 aslında bu kadar detay bilmek hatırlamak hiç iyi bir şey değil canım insanı yoruyor yıpratıyor bazen detay bilmemek akışına bırakmak en güzeli 🌸
coskun02 Deletedmom_787 gerçekten yumurtlama günümü hesaplıyordum sürekli bugün mü yarın mı acaba diye şimdi valla bilmiyorum hangi gün
Deletedmom_787 coskun02 vücudunu dinle akıntın çoğaldığı zaman, ateş basmalar oluyor, cinsel istekte artış oluyor, kasık ağrısı oluyor bunların hepsi yumurtlama dönemi belirtileri
2prensesannesiiii Deletedmom_787 gebe olabilir misin canım ovülayon testinde sürekli pik oluncada gebelik olduğu için diye biliyorum
emine717_ Deletedmom_787 bence catlmais yumurtan canım benim ben Çarşamba test yaptım tam catlamanyinyakalamişjm aynı bu sekildeydi pike çok yakındı ben merakımdan yapmıştım eşim girevde diye yapmıyodum akıntıdan Ağrı’dan merak ettim ne oluyor acaba diye tam çatlamayi yakalamisim Çarşamba günü eminolmak için Perşembe günü de tekrarladim tamamen silik çıkmıştı test yani bence seninde bugün çatlama olmuş lh yeni düşmeye başlamış onun için köyü girunuyor bence
Deletedmom_787 eslem2121 dün akşam yedim bir daha mı yesem 🥺 bat 12 aralıktı ama çok geç yumurtladım bat değişecek
2prensesannesiiii Deletedmom_787 hayır silikleşince çatlama oluyor şuan yumurtlamışsın yumurtan olgunlaşmış pik olmuş silikleşince çatlamış olacak yumurtan ve sadece 24 saat canlı kalabilecek döllenirse gebelik olacak olmazsa adet yoluyla atılacak vücuttan🥰
bebeklerim__ Deletedmom_787 bu akşam veya yarın sabah pik olur gibi canım biraz daha koyulaşması gerek
Deletedmom_787 2prensesannesiiii aşkım bu ay hiç yumurtlama görmedim çarşamba koyulaştı baya dün net şekilde pik oldu bugün çatlamıştır dedim ama yine koyu çıktı yumurtlama olmadan gebe kalınır mı ki