1Ali Bana şu an en büyük zorbalığı annem yapıyor maalesef. 19 yaşında evlendim 2 sene gezdik tozduk sonra bebek sahibi olmaya karar verdik 21 yaşımda hamile kaldım ve doğurdum. İlk hamile olduğumu söylediğimde bana iyi b.k yedin dedi ve aylarca aramadı bir kez iyi misin bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı. Ne doğumda ne de sonrasında gelmedi zaten oğlum 8 aylık olduğunda yalnızca 3 günlük geldi gitti. Şimdi ikinciye hamileyim yine sürekli cahil yaftalamasında bulunuyor. Kendi 5 kez hamile kalıp 3 doğum yaptı ama. Anlamıyorum kendi bakmıyor ki yani ona ne oluyor bu kadar? Dün kardeşimle telefonda konuşurken belki bilenleriniz vardır ballerina farm diye bir hesap var kadın eski balerin ve mormon evlendikten sonra köy evine yerleşip 8-10 tane çocuk doğurmuş hala da doğurmaya devam ediyor felan annem de bunu duydu arkadan bana laf atıyor senin ondan ne farkın var sanki diye. Çok zoruma gidiyor sürekli ev hanımlığını severek yapmamı zorbalaması. Ben de asla geri planda durmam yapıştırırım cevabı ama işte insanın içine oturuyor.