1Ali Aiyy.. Üzüldüm..
Bizim de ortaokulda bir İngilizce öğretmenimiz vardı. En yakın arkadaşım da Taisiya diye bir Rus kızdı. Aynı zamanda sıra arkadaşımdı. Ben İngilizce dersinde kitap okurdum sıkılıp. Sınavlardan da 100 alırdım. Ne hikmetse Taisiya da alırdı. Bir gün bu hoca benim kitabımı aldı çöpe fırlattı ve bana dedi ki git şimdi çöpten al ve sınavda benim masamda oturacaksın dedi. Omuz silktim kafamı masaya koydum. Benim anne baba öğretmen 🤣 Velilerin gelsin dedi. Babamdan korkarım çok disiplinlidir. Babama aynı olanı anlatıp kafasını masaya falan koymuş. Babam da demiş ki (normalde asla beni savunmaz) “kızım dersinizde sıkılıyor, çok üstüne gidiyormuşsunuz. Fakat verdiğiniz kararı desteklemek için sınavı masanızda yapın dedi..” Sınav günü geldi çattı.. Taisiya kıvranıyor ama… Neyse sınavlar açıklama zamanı geldi ☺️ Ben 100 Taisiya 70 küsürdü 🤣 Sırf Rus diye İngilizcesi iyi sanıp bana önyargılı davrandı. O zamandan böyle bana “İngilizce’nin İ’sini öğrenemezsin” diyen adamı mort edip derslerine hiç girmedim babamın izniyle. Kitap okumak derste saygısızca diye çık dışarıda oku dedi babam ☺️ Sonuç: İngilizce Dil bilimcisi oldum ve ilçemde kısmen de olsa adı bilinen bir öğretmenim 🤣🤣