Mutlubiriol Misssitare umudum yok artık olsa o gecikmeye çıkardı regl olmayı bekliyorum 40 I bulursa yine test yaparım ama dediğim gibi olsa çoktan cıkardı
Hamiske Misssitare Normalde düzenli, en fazla 1-2 gün sapma yapar, yanlız benim şöyle bir durumum var, ben ağustos ayında erken doğum yaptım, bu benim 3. Reglim olacak, onla da ilgisi olabilir
Misssitare Hamiske sizin düzensiz olmanız çok normal o zaman ben ilk doğumumda 6. Aydan sonra düzene girdim 6. Aya kadar belli belirsiz 2 kere oldum galiba
CananYusuf Misssitare 12 gün âdet gecikme var 19 Kasım’da kan verdim, sonuç 0.2 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim, bu kez 2.0 çıktı. Acaba neden böyle oldu? yükseler mi
Mutlubiriol CananYusuf bende tam anlamıyorum ama 2 güne bile çok yükselebiliyormuş anlayan biri cevaplasa iyi olur öğreniriz
Mutlubiriol CananYusuf diğer adet döneminden bu dönemine kaç gün oldu. Yani döngü sayını merak ediyorum
Misssitare CananYusuf 5 ve üzeri gebelik oluyor galiba gerçekten o zaman adet düzensizliği yaşıyorsunuz adet sökücü falan veriyorlarmış
Mutlubiriol CananYusuf Ya benimle çok benziyor aslında durumunuz benimde cuma günü 4 gün gecikmişti negatif çıktı bugün 9. gün acaba benimde olur mu ki sizi görünce umutlandım biraz bende hafif sarımsı akıntı oluyor