Misssitare Adetim 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım ilk idrarla değil de öğlen, negaitf çıktı. Döngüm düzenli olur genelde 26-28 gün sürer. Bu ay stres yaşayacağım bir şey de olmadı testlerin yanıltma payı var mı? Hangi testi yaptım adını da pek hatırlamıyorum.
duyqq Misssitare testler çok yanıltıyor bacım en iyisi gidip kan verdi bana pozitif verdi negatif çıktı
Hamiske Misssitare Ayy ben de az önce post açtım konuyla ilgili, benim de bugün gecikmenin 4.günü, dün miratech marka ile 2 tane test yaptım negatif çıktı, yarın doktor için randevu almıştım, yorumları görünce gitmesem mi acaba diye düşündüm şuan🥲
CananYusuf Misssitare 12 gün âdet gecikme var 19 Kasım’da kan verdim, sonuç 0.2 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim, bu kez 2.0 çıktı. Acaba neden böyle oldu? yükseler mi
ozlemyilmaz60 Canım üç gün gecikme çok normal doktorlar bile 10:15 günlük gecikmeleri normal sayıyor hava değişimi olmuştur yediklerini içtiklerinden kaynaklı olmuştur her şey olabilir günlük gecikmeyle gebelik çıkabilirdi
ozlemyilmaz60 Misssitare olabilir canım ben 11 günlük gecikmeyle doktora gitmiştim ilk evlendiğim de 15 günü aşarsa gel dedi adet söktürücü vermek için
Misssitare adatuna bekarken bile adetimi takip ediyordum ped hazırlığım olsun diye kayıtlara bakıyorum yıllardır ilk defa bu kadar gecikti belirsizlik can sıkıcı🫤
Mutlubiriol Misssitare Her zaman aynı gelmez benim 26 27 28 29 ortalaması ama bundan önceki ay 23 gün sürdü döngü. Bugün 37 gün oldu ilk defa bu kadar uzadı
Misssitare Hamiske sizinle aynıyız galiba aynı markadan test yapmışız bende hala tık yok yarın testi yenilicem
Hamiske Misssitare Yarına doktor rabdevusunu iptal ettim valla, chat gpt ye sordum, o da diyor ki 2-3 gün sonra sabah idrarıyla test yap, işin komik kısmına geliyorum, biz eşimle korunuyoruz zaten 😁
Hamiske Misssitare Hayırlısı olsun ne diyelim, sabah soğan kabuğu kaynattım içtim, bakalım en kötü haftaya gitçem ya daha gelmezse doktora