Irmak-annesiii18 Aysenurkeser ben sezeryan olacağım ama siz bence bekleyin hareket vs yapmayın yine siz bilirsiniz 35 e kadar döner bebeğiniz
Irmak-annesiii18 Aysenurkeser benim mecburi 2. Sezeryanım olacak gerilmenize gerek yok bebişiniz sağlıklı bir şekilde nasıl gelmek isterse öyle gelsin döner bir sonraki kontrolünüz ne zaman bazen doğum ağrısıyla bile son zaman dönüyormuş Bebekler
salihagl Aysenurkeser “ters duran bebeği kanala yönlendir” yazıyor birinin başlığına baktım şimdi, incelerseniz içerikler aynı zaten bir koltukta yapmanızı öneririm tabi..
Aysenurkeser Irmak-annesiii18 aralık ortası gibi gideceğim orası öyle tabi kendisi nasıl gelmek istiyorsa
Aa-44 Benim bebeğim 27 de baş asağıdaydı 28 da yan sürekli içerde döndüğünü hissediyorum çok yoruldum valla
Leontiine Aysenurkeser 4 tane falan yapabildiğimiz hareket var YouTube hamile pilates yazın orada çıkacak hareketler ama doktorunuzdan izin alın mutlaka yapmadan önce
Aysenurkeser Leontiine o zaman kan sonucunu göstermeye gittiğim zaman sorayım öyle başlayım teşekkür ederim