Aysenurkeser Haftadayım bebek makat gelişliymiş ne zaman döner dönmezse ne yapmalıyım hareket vs var mı
Aysenurkeser Selim_Alparslan benim ilk gebeliğim dün gititğimizde dönmemişti sürekli yan şekilde yatıyor hissediyorum sezaryandan korkuyorum stres oldum biraz açıkçası
Leontiine Aysenurkeser 4 tane falan yapabildiğimiz hareket var YouTube hamile pilates yazın orada çıkacak hareketler ama doktorunuzdan izin alın mutlaka yapmadan önce
Aysenurkeser salihagl ismi nedir biliyor musunuz yarından itibaren yapsam bir şey olmaz herhalde ilerleyen zamanlarda yeri azalacak
1aleynax Irmak-annesiii18 vajinama doğru baskı gibi bişey hissediyorum hareket tarzında dönmüş mü oluyor yani
Aysenurkeser 1aleynax doktorun bana dediği tekmeleri göğüs kafesimize midemize doğru hissedermişiz döndüğünde tekmeleler yukarıda olurmuş
Irmak-annesiii18 1aleynax evet öyle oluyor bende 34. Hafta kontrolümde doktorum dönmüş doğum pozisyonunu almış dikkat et demişti 2. Sezeryanımı olacağım çünkü bende vajinamda baskı hissediyorum
demetov 1aleynax benim tam baskı başladığında doktorum artık neredeyse başaşağı demişti 29. Haftada döndü hep hafif çapraz ama başaşağıymış
salihagl Aysenurkeser “ters duran bebeği kanala yönlendir” yazıyor birinin başlığına baktım şimdi, incelerseniz içerikler aynı zaten bir koltukta yapmanızı öneririm tabi..
Irmak-annesiii18 Aysenurkeser hareketlerinde azalma olmuyor benim bebeğimin başı aşağıda gövdesi göğüs kafesimin altında bacaklarıda sağ tarafıma doğru hareket ettikçe göbeğimi oynatıyor zaten 🤣
Aysenurkeser Irmak-annesiii18 ay inşallah benimki de döner ya önümüzdeki haftalarda geç mi kalmış olurum hareketler için şimdi başlasam erken mi oluyor
Irmak-annesiii18 Aysenurkeser ben sezeryan olacağım ama siz bence bekleyin hareket vs yapmayın yine siz bilirsiniz 35 e kadar döner bebeğiniz