canan_55 anonim2208 ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah sağlıkla alırım kucağıma ben de bana da dedi böyle riskleri var ama sağlıklı da olabilir dedi Rabbim her şeyin hayırlısını versin 🤲
anonim2208 canan_55 Allah ın izniyle sağlıcakla kucağına aldığında sende başkalarının yaşadığı telaşı sorunu görünce onları teselli edeceksin hiç bişey olmadı sağlıklı doğdu diye 🌸
Burcak61 canan_55 gelişim geriliği yaşadığı için ve plasenta previa totalis olduğum kanama yaşadığım için ancak o zamana kadar bekledi doktor ama en büyük etken gelişim geriliği idi
canan_55 Burcak61 anladım çok da erken almamış doktor sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür inşallah ben de sağlıkla alırım kucağıma 🤲🌼
Begonvil15 Bende tek arter tek venim, bugün 37+4 üm ve kontrolüm var, herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alsın inşallah 🌸
canan_55 Begonvil15 inşallah 🤲 ne zaman kontrolün bana bilgi verebilir misin sonucu merak ediyorum durumunu
senos15 canan_55 iki kuzenimde öyle 1 damar yoktu bebekleri çok zayıf doğdu ama sağlıklılar maşallah şuan birisi öbezite teşhisi aldı hatta
mirosunbebesi canan_55 Merhaba benimde 5 yıl önce kızımda yaşadığım bir durumdu tek ven tek arter bir sıkıntı olmadan 39+2 de vajinal doğum yaptım 3 300 doğdu gebelik boyunca 15 güne bir giderdim sanki öyle bir semptom yokmuş gibi rahat bir süreç geçirmiştim doktorumunda etkisi bunda büyüktü tabii şükür Rabbime kolaylıkla atlattım. Şu an oğluma hamileyim bunda öyle bir sıkıntı yok inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸 canan_55
canan_55 mirosunbebesi amiiinn çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza 🥰 umarım ben de bi sorun yaşamadan atlatırım 🤲
senos15 canan_55 inşallah canım sağlıkla kucağına al ablamında bebek karnında zayıflıyordu 34 haftada sezeryan oldu 1400 gr dı yeğenim inan avcumuz kadardı şimdi altın saçlı genç kız oldu boylu poslu