ozlemyilmaz60 Ben de testine baktım gerçekten gayet pozitif duruyordu çok şaşırdım negatif olmasına ve güvenilir bir test
duyqq ozlemyilmaz60 kesinlikle öyle ya çok heveslenmiştim oysa bugüne kadar o kadar test yaptım buna inanmıştım yani anlamadım bacım hayırlısı olsun 🥹
1789900987 duyqq hiç stres olma canım bazı gebelik lerde kanda çıkmayabilir ultrasonda gözükür sen bu süreçte kafanı başka yere ver eğer idrar testinde çıkıyorsa gebelik vardır yaptınmı idrar tedti ysptıysan bş tane ile kalma farklı markalar dene aynı sonuç çıkarsa var demektir benim gebeliğim de öyle olmuştu kanda çıkmadı idrarda vsrdı ultrasonda rahmin kalınlaştıpı görünüyordu bazı idrar testleri çok düşük beta hayır algılar olmazsa canını sıkma tevekkül et dua et Rabbim inşallah nâsip eder sağlikli sıhatli kucağına alırsın tez vakitte inşallah 🤍
duyqq 1789900987 ayyy inşallah bilmiyorum ama nedense bu mesaja çık duygulandım her zaman ümit var bir insanım rabbimin planı elbet benimkinden daha güzeldir Allah razı olsun inşallah vardır çok teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için💕🥹
1789900987 duyqq amin canım Rabbim güzel yüzünüze balsın inşallah bende yazıyorum ama bende hala anne olamadım bebeğimin kalbi durdu zor süreçti şimdi tekrar istiyoruz inşallah bu sefer bende sağ salim kucapıma alırım herşryde vardır bi hayır Rabbim hayır bildiğimizi şer şer bildiğimizi hayır vardır bakalım hepimizin yüzüne baksın Rabbim umudumuz yarıda kamasın inşallah
duyqq 1789900987 ayy amin inşallah canım rabbim seninde kucağını doldursun inşallah dediğin gibi her şerde vardır bir hayırdır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 💕
agilkaya Kızlar bugünde kan verdim sonucum çıktı. 2 şer gün arayla 23 kasım 16,3 25 kasım 74,0 27 kasım 208,8 çıkmış 🥹🥹 (Bugün) Nasıl sizcee ??