duyqq Kızlar selam bugün saat 2:30da kan verdim hala çıkmadı ya ne zaman e nabıza düşer bilginiz var mıııı
Eda42_ duyqq Hastanede verdiyseniz hastanenin adını Google yazıp labaratuvar sonuçları diye yazın oradan çıkar belki de
agilkaya duyqq normalde çıkmış olması lazım canım en erken 1 en geç 2 saate çıkıyor. Benim hep 1 bucuk saatte çıktı
superstar_00 duyqq Geç çıkıyor geçen ay bende verdim kadın doğumda sabah namazına uyandığımda bakmıştım o zaman yansımıştı sisteme.
duyqq Eda42_ ona da baktım canım diğer sonuçlarım düşmüş doktor hem kana baktı hem idrara baktı onlar çıktı beta düşmedi sadece
Eda42_ duyqq Aceba beta almadılar mi ki bi ara burada ki arkadaşlar dan birisi vermiş kani ama beta bakilmamis başka tahlilere bakılmışti öyle olabilir hastaneyi ara sor beni istersen her sonuç çıkıp beta çıkmadiysa baya geç olmuş kani
duyqq Eda42_ sistemde beta istemi gözüküyor ama orası boş bırakılmış anlamadım valla daha önce de bu hastanede verdim hep 2saat sonra çıkıyordu
duyqq agilkaya canım sende predictor early ile öğrenmiştin dimi bende dün kan verdim sonuç negatif ya çok şaşırdım
duyqq Eda42_ şimdi aradım bir şey yapamayız yârın laboratuvara bağlarız bir yanlışlık varsa düzeltirler dedi
Eda42_ duyqq Bazen testler yalancı pozitif çıkarıyor ama âdet olana kadar Umut vardır gecikme olursa o zaman tekrar dene inşallah olur gebelik