kimchikimdi asil15 Kocam oğluma diyor ya bide sanki çok romantikmis gibi benim tüpçü fikretim diyor downfpafkk ( düğün dernekte var ya asko başrol)
Dadas kimchikimdi normalmiş canım benim. Benim kızımın da dökülüyor sakin kel kalma o kadar mide yanması çektim diyorum 😅😅
Dadas kimchikimdi dimi ne yangındı valla 🥲 nasılsın canım benim bebeğin nasıl ve pınardan haberin var mı
kimchikimdi Dadas İyiyiz askim, sen nasılsın prensesimiz nasıll? Pınar iyi şükür kızı da iyi askim en kısa zamanda döner aramıza inşAllah engel atmazlarsa durmadan kiza valla boykot ederim burayı ha 😂
Dadas kimchikimdi iyiyiz canım benim oda kucağımda emiyor 😅 atak haftasındayiz atarlı biraz 😅😅🤍 Aynen bende boykot ederim 😅
Nisven kimchikimdi Bu ay öğle uykusunda yatırmaya başladım ama nolur nolmaz diye yüzüstü yatarken yanından ayrılmıyorum işim olmadığı zamana ayarlıyorum
kimchikimdi Nisven En iyisi öyle canım, benim ki daha 2 aylık olmasına rağmen seviyor öyle yatmayı biraz büyürse anca
Cinarsaitinannesi kimchikimdi ay çok komik ve çok tatlı oluyorlar 😀😀 cansız bebek saçları dökülüyor mecbur yenisi çıkacak ama biraz geç çıkıyor tabi ki
kimchikimdi Cinarsaitinannesi Ay evet ya 😂 Kocam lakap bile takmış aowjsifhj bende merak ettim normal mi diye normal diyorlardı şimdi tam emin oldjm ask😂