Bende spinal anestezi ile doğum yaptım doktor bunun bebek için de daha iyi olacağını söylemişti bende olur dedim (komple uyutmayı da teklif etmişlerdi) inan bana korkma demeyeceğim bende inanılmaz korkmuştum bu sebeple başlık açtım zaten :) ameliyathane zaten buz gibi oluyo malum ben artık korkudan mı soğuktan mı titredim çözememiştim :) spinal iğnesi hiçbir şekilde acıtmıyor onu kafana takma hiç. Sonrasında ciddi anlamda tamamen uyuşuyosun sanki belden aşağısı sana ait değilmiş gibi sadece kesildikten sonra bebeği çıkarma aşamasında çekiştirmeleri fark ediyorsun ama yine his yok sadece üst gövde aktif olduğu için o kıpırdamaları hissediyorsun ama sana bi acı vs hissettirmiyo uyuşuk olduğun için. Ameliyat sonrası da açıkçası uyuşma geçtikten sonra ilk 2 gün zor sadece ben ilk gün kalkamadım zorlasam kalkardım belki ama ilk kalkışta tansiyonun düşüyor bu yüzden kalkıp biraz durup geri yattım ama ucunda ölüm yok :) bi sonraki gün daha rahat kalktım kendini mecbur hissetme. Sonrasında 4-5 gün kadar eğilmemek için giyinme konusunda eşimden destek aldım sadece onun dışında yatmak oturmak vs öyle zorlamadı. Başka sorun varsa severek cevaplarım :)