penbe_karisi deletedmom43191 😁😁😁😁roman havasına bayılıyorum yaaa 😁😁😁😁😁😁kamercaciiii yanlis yeri cekiyorsunnn burayi cekkkkkkk Çek bebeksi tenimi çek 😁🤣
asil15 penbe_karisi evt bende şuan bunu miraldaniyorum buda gelir buda geçer dayanmalisin dayanmalisin🤣
hd_d penbe_karisi ayy bilemedim yaa😂 söyle bi listeme göz gezdirdim de benim sevdigim ama hepsi farkli tarzda ama dinleten türlerden 😂 seçemedim sjsjsjsj
eslem2121 Bide şey var deme düşmem ocağına bir şarkı derya bedavacı tövbe ve deme şarkıları dinle bi aşkom
Alya05 penbe_karisi ruh halime göre değişiyor Bazen arabesk oluyor bazen arebeskin remxi oluyro Bazen pop akustik şarkılar. Bende çok değişkenlik gösteriyor kulağa ne hoş gelse onu dinlerim, ama ezberimde 0 şarkı 😆🤣 dinler geçerim
Semao98 Ay ben karışık ruh halime bağlı ama genelde slow dinliyorum, bebek içerde ağlıcak hep diye dalga geçiyorum 😂
penbe_karisi Semao98 😁😁😁kız zaten hissediyorlar reels videoları izleyince karşıma lvc5 bazı şarkıları çıkıyor benim çocuk içerdeee tepiniykr 😁🤣😁🤣🤣😁😁🤣🤣😁