busrax_ gkms sizin de sonucunuz böyle mi çıkmıştı inanamıyorum gerçekten çok korkuyorum yalancı gölgedir diye😭😢
busrax_ duygumfoca benim de reglime 6-7 gün var 2 aralıkta olacağım. Çok korkuyorum yalancı pozitiftir diye inşallah gerçekten vardır pozitif olmasına çok ihtiyacım var 🥹 dün negatif görüp ağlamıştım psikolojim bozulmak üzere 😭😭
duygumfoca busrax_ ben de innovita ovülasyon set almıştım onla takibe başladım reglim bittikten ertesi günü başlamıştım testlere çünkü yumurtlama günü değişiyormuş meğer ☺️ bebeğimizi kaybettik 11 şubatta 9. Ayda sezeryan doğum yaptım evet çok erken başladık testlere haziran ayında teste başladım ama bir umuda teselliye ihtiyacımız vardı çok zor günler atlattık tarifi yok Rabbim mucizesini gönderdi 🙏🏻 tek dileğim sağlıkla sağ Salim bebeğimizi kucağımıza almak Seninde pozitif canım dualarım seninle 🤲🏻 yarın tekrar yap kan ver yeni döllenme yada geç döllenmeyse silik çıkıyor test korkma
busrax_ penbe_karisi yaaa 😍😍 efektsiz flaşsız sizin de görüyor olabilmenize çok seviniyorum inşallah gerçekten vardır 🤲🤲
busrax_ ayse988 çatlamadan sonra 8. Gün en erken bu günlerde pozitif veriyor sanırım inşallah gerçekten vardır 🥹
agilkaya busrax_ her gün yapma kızz 3-4 gün sonra yap siliklik netleşince kana devam edersin idrar testi boşa para ve kesin sonuc değil canım
Minamom_ busrax_ kuzuummmm valla var benimde böyleydi aynı o kadar zor görüyordum ki ilk hatta bu testle yapmıştım ovülasyon içinden çıkmıştı aşırı hassas Allah dualarımızı kabul etti bak gör çok mutlu oldum 😍♥️ ben sana dedim beraber hamile olucaz diye şimdi artık koyulaşmayı takip edip kan vermek kalıcak 🥺🙏🏻🧿
Nevagibi busrax_ kuzum inşallah vardır ama 5 dkdan sonra ne yazıkki kuruma çıkartıyor bir kaç kere şahit oldum, ilk dakikada çıktıysa var 10 dk falan sonra ise kuruma yada hayali çizgi olabiliyor yaygın bu markada, ama inşallah vardır 💖🙏
busrax_ Nevagibi ilk dakikalarda bişeyler çıktı flaşla görebiliyordum ama sonradan koyulaşmış daha da 😭 inşallah kuruma değildir. Geçen gün de yaptım aynı testten hiç böyle bişey çıkmadı
Nevagibi busrax_ bende gebe değilken yalancı pozitif verdi ama 10-15 dk sonra çıktıgı için anlamıştım yalancı olduğunu. Madem sen ilk dakikalarda flaşla gördün demekki var ama değerin daha çok küçük yeni yeni artmaya başlıyordur 🤭🤭🙏
Nevagibi busrax_ rabbim bu ay sana çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah 🙏 en yakın zamanda güzel haberlerini alalım gönlünce olsun hersey 🫶🏽🙏💕