Nida97 Çok zor dönemler ya 12 haftaya kadar kanamam vardı geçti derken 17 haftalık şuan dün tekrar başladı kanama Dr iş yapma dedi ama bende kalkmadan duramam ki yatmayı sevmiyorum. Umarım sağ salim alırız yavrularımızı kuşağımıza
Dinolisoo selen132 kontrolde doktorun söyler durumuna göre. Riskin devam ederse ara vermen iyi olacaktır
selen132 Dinolisoo muhtemelen bırakacağım gibi duruyor çünkü hiçbir şey bebeğimden daha değerli şu an
iremmomi selen132 kahverengi geldi ilk sonda kırmızıya döndü parça parça gelmeye başladı zaten çok şiddetli ağrım vardı
selen132 iremmomi benim de işte ağrım vardı kahverengi leke geldi ama ben lekeyi gördüğüm ilk gün hemen acile gittim şimdi ilaç o lekelenmemi kesti ama ilacı bırakırsam yine lekelenme olacak mı onu bilmiyorum
selen132 esrayce ben gördüğüm ilk gün gittim hiç beklemeden fitil verdi onu kullanınca bir gün sonra durdu ama bu süreçte yatıyorum tekrar hareketlenirsem ya da ilacı kullanmayı bırakınca ne olur bilmiyorum
elif20261 Dinolisoo ay teşekkür ederim ilk kez olunca insan korkuyor günlerde tuvalet dışında kalkmıyorum vallahi
elif20261 gizem0906 iyi bari çok şükür. İnsallah benim de bir sorun olmaz çünkü çok şükür daha leke ve kan gelmedi