Busramom_35 Sevda_98 hayırlısı olsun inşAllah bende çok net gördüm kız olduğuna eminim ama işte detaylı da belli olcak herşey ilk çocugum erkekti.O dönemle bu dönemimi çok farklı geçiriyorum bende ordan yola çıkıyorum hep kız diye 🤭
Busramom_35 rvsss ya ben devlete gidiyordum normalde ilk defa özele gittim belki 20 dk kaldım odada ayrıntılı herşeyine baktı 5 defa da bacak arasına baktı her seferinde kız dedi bana da ama emin olmak için 1 ay sonra tekrar bakalım dedi bana da
Busramom_35 maco61 normalde 18 haftalık olana kadar bende öğrenemicektim devlet hastanesi söylemiyordu bir türlü bugün özele gittim öyle öğrendim
mavipinokyo81 Busramom_35 merhaba biz cinsiyeti öğrendik erkek olacakmış burdaki tüm tahminciler kız demişti
seher_3590 Sevda_98 bana tam 14.haftada kıza benziyor dedi sadcee ama emin değilim dedi şuan 20 haftalik hamileyim. Diğer kontrollerde ya bagdas kurmuş ya kordon önüne geçmiş şekilde hala net bir şekilde öğrenemedim ve bu durum canımı aşırı sıkıyor gerçekten öğrenip ona göre hazırlık yapmak istiyorum 🥰