mencan yoncahan bu haftasonu tekrar çağırdı doktorum fakat ben bir ay felan gitmeyi düşünmüyorum bebeğin biraz büyümesini beklemek istiyorum
yoncahan flover0 ay maşallaahhh 🥹🤲🏻 biz daha gitmedik sabrediyorum haftaya gidicem 5. Hafta olacak haftaya en azından keseyi bebeği görürüz diye düşündük 🥹 cuma tekrar kan vericem
yoncahan sima_ oyy maşallah maşallah Rabbim sakınsın kem gözlerden her birimizi🤲🏻 Allah ım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin🤲🏻♥️♥️🪬 kaynananlara söylemediniz miiii 😁😁 ay biz haftaya doktora gidelim 5 hafta olacak en azından bebeği keseyi görürüz diye düşündük ultrason resmimiz olurrr minik mercimeğiminnn
sima_ yoncahan amiiiin canım benim 🫶🏻 ayyy söylemedik kem gözlü görümceme yetiştirir diye korkumdan 😂 5. Haftada kese görünür canım ilk gebeliğinse kalp atışını 8. Haftaya doğru duyabilirsin hiç panik yapma ilk gebeliklerde geç duyuluyor cünkü. Rabbim saglikla kavuştursun hepimizi insallahh 🫶🏻
yoncahan bsremr19 oy maşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin🤲🏻♥️ ailelerinize söylediniznmiii
yoncahan Serife_ee maşallah canım tekrar kan verecek mısın ne zaman vereceksin direkt kadın doğuma mı gideceksin? Benim de pazartesi 103 çıktı da cuma tekrar kan vermeyi düşünüyorum
etkafa sima_ merhaba ne kadar da aynı şeyleri yaşamışız bemde haziranda kalp durması sebebiyle bebegimi kaybettim şimdi bizde bir hafta önce keseyi gördük şuan 6+0 haftalık olduk sağlıkla kucağımıza alırız inşallh
busonryavrusu etkafa Selammm kızlar hepimizin haftaları yakınmış :) Bende 6+2 haftalığım 4 haftalıkken 922 değerle öğrendim 5 ci hafta keseyi gördüm 6 hafta kalp atışını duyduk ama tam anlamıyla net duymak için 7 ci hafta kalp atışı için gidicez doktora :) hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı :)
sima_ etkafa merhaba, sizin de başınız sağolsun. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah sağ salim kavuştursun canım 🫶🏻
mapemgr Bende 4+0 ım şuan 3+5 iken kan verdin 66,52 idi betam. Bugünde kan verdim sonuçları bekliyorum rabbim yardımcımız olsun kızlar 🥰 2.bebişim olacak inşallah
yoncahan busonryavrusu maşallah canım sağlıklı kolaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin 🤲🏻
busonryavrusu etkafa Aşkoo benim doktorum 7. Haftada çağırdı ama ben tam 6+0 da gitmek zorunda kaldım lekelenmem olduğu için ama şöyle ultasonda 6+3 olarak gözüküyor dedi ve net duymak için 7 haftada gidin bence :)
etkafa busonryavrusu benimde belim çok agorıyor ya o yüzden gideyim dedim pazartesi ama duyulur mu bilmiyorum
busonryavrusu etkafa Duyulur pazartesi ama bana alırsa pazartesi değil de çarşamba git mesela tam 7 de git ki net duyman için daha iyi olur . Bende kasık ağrısı var ya arada belime vuruyor başka gebelik belirtim de yok normal mi bilmiyorum
Serife_ee yoncahan tekrar kan vermeyi düşünmüyorum zaten hastaneye gidince kan alıyorlar kadın doğumun yönlendirmesiyle. 2 hafta sonrasına randevu aldım o zamana 7+3 olurum kalp atışını duyarım gibi geliyor inşallah bir sıkıntı yoksa
burcu_burcu aysinnam bende 7+4 eşim kimseye söylemeyelim diyor beklesin daha önce 8 haftalık düşük yaptım iki sene geçti nerdeyse bu ikinci çocuğumuz olacak bu arada. Ama ben içimde çok zor tutuyorum eşimi de ezip söylemek istemiyorum oyu oyyy
yoncahan sima_ ay çok tatlısın ahhaah 😁 amin Rabbim kem kötü gözlerden korusun hayırlısıyla sağlıklı kolay kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️ ilk evet daha önce kimyasal yaşamıştım ve kürtaj olmuştum