Ben daha dün akşam öğrendim reglime 3 gün var şuan tam 3+7 uygulamadan bakıyorum 🥹 Sanırım susam tanesinin annesiyim. Çok değişik bir sakinlik var üzerimde. Akşam test çift çizgi çıkınca hemen kan vermeye gittik, Beta 103 çıktı. Bana düşük geliyor biraz korkuyorum aslında ama içimde bir rahatlıkta var. (Temmuz ayında kimyasal yaşamıştım. Regli günümde test yapmıştım o zaman 25 çıkmıştı 1 haftada yükselip düşmüştü.)
Ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı gebelik geçirmemizi nasip etsin. Belirtimde yok aslında var da regli ile aynı oldukları için ayırt edemedim. Sadece son bir kaç gündür geceleri uyuyamıyordum ve her yerde uyuma isteğim geliyordu çok çabuk yoruluyordum. Diğerleri regli belirtilerim ile aynı. Ay kimseye söylemedik çok heyecanlıyım herkes bizden bu haberi bekliyor aslında ama kalp atışını duyana kadar söylemeyelim diyoruz ben dayanamıyorumm. Siz ne zaman söyleyeceksiniz? Nasılsınız? Ailelere ne zaman haber verilmeli? Nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz? Kaç haftalık oldunuz keseyi bebeği kaçıncı haftada gördünüz, ben cuma tekrar kan vericem en azından reglim geçmiş olsun diye. Haftaya da kadın doğumcuma gitmeyi düşünüyorum siz nasıl yapıyorsunuz ay her şey çok karışık geliyorr