esrashnn01 yasemincel65 bazı doktorlar 3 aşamalı istiyor ama ben iki aşamalı yaptırdım canım önce aç karnına kan aldılar şekerli suyu içtim tekrar aldılar başka yükleme olmadı
demetov yasemincel65 24. Haftamda parmaktan kan aldı açlık için. 50 mg şurubu içtim 1 saat sonra tokluk koldan kan alındı. Ve eve gidebilirsin dendi. Sonuçlarımı enabızda görüp doktoruma attım bu şekilde bitti
esrashnn01 yasemincel65 çok zor mu ben sadece bir kez içtim o şekerli suyu aç karnına içtiğim için midemi mahvetmişti
yasemincel65 Yalnız ben geceye doğru rahatsızlandım ya herhalde kan aldılar diye baya bir baş ağrısı oldu ve o şekerli sıvı midemi baya kötü etti, habire susadım durdum
yasemincel65 esrashnn01 ya kan tutmuyorsa sıkıntı yok ama sonrasında beni çok kötü yaptı, akşama kadar bir ton su içtim yetmedi gece hep uyanıp yine su içtim uyutmadı yani 🥲🥲🥲
esrashnn01 yasemincel65 ilk gebeliğimde yaptırdım kuzum büyün gün midem ağrıdı mahvetti beni bu gebeliğimde umarım olmaz 😂
Elisaayy1- yasemincel65 3 kere verdim bende geçen hafta akşama kadar toplayamadım kendimi bacaklarım titredi resmen zor oldu bişey çıkmadı ama çok koydu bana ya
Esma006 yasemincel65 evet dediğin şekilde doğru eğer bu kan sonuçların yüksek çıkarsa bir başka güne tekrar aynı şekilde işlem yapılıyor 100 ml içiyorsun bu sefer de tedbir amaçlı mesela benim ilk yapılan şeker yüklemesi yüksek çıktı ikincisi normal çıktı