glnzkrkmz yasemincel65 gerek duymadım doktorumda önermedi açıkçası hatta 2 li test vs onları da yaptırmadım
suragungor yasemincel65 evet banada boyle anlatildi ama ben icecegi bulamamistim yaptirmadim doktorum yaptirmani oneririm dedi ama hic yaptirasimda yok icecegi icemem diye dusunuyorum
yasemincel65 suragungor içecek ilk içildiğinde öyle bir etkisi olmuyor fazla ama sonrasında diğer aşamalar için bekledikçe susama artıyor baya, böyle bir için yanıyor 😅😅🥹
yasemincel65 seherapo44 zaman hızlıca geçiyor ama inanın o yüzden hayırlısıyla kucağımıza alalım, sevelim bebişlerimizi 🥰🥰🥰
mavigece425_ yasemincel65 bende bugün yaptrdim ayy o nasıl bı tattı oylee ama bı yan etkisi olmadı 3 kere kan alındı çok şükür şekerim çıkmadı
yasemincel65 mavigece425_ çok garip bir tadı vardı, hafif de limon aroması vardı benim içtiğimde. Beni en çok kan alma yıprattı ya hâlâ bile kollarım 😣 🥲🥲
akkoyun21 yasemincel65 geçen hafta kontrolüm vardı başka bir hasta şeker testine gelmişti 3 defa aralıklı olarak kan verileceğini söylemişti benim başka bilgim yok
Mara1 yasemincel65 ay peşpeşe o kadar kan verirsem ben bayılırım. Kan verirsem kitleniyorum bi kanı zor veriyorum bayılacak gibi oluyorum. 🥺 çok zorlu süreç beni bekliyor o zaman
yasemincel65 Mara1 beni de kan tutuyor ama ben eşimle beraber gittim kolonya falan alın yanınıza başınız döner gibi olursa avuçlara sıkar koklarsınız kan alındıktan sonra sersemleme oluyor ama bir beş dk max o da geçer korkmayın sadece 😇😇