Havin49_ bebeklerim__ yok cnm gelişim geriliği var demiştim ya tahlil kontrol fln istedi onları toplamaya çalışıyorum
Deleted33000 bebeklerim__ benim dünden yemeğim vardı yanına da içli köfte kizarttim akşama da biraz kasulye kaldı içine hamur kesip çorba şeklinde pisirecem bide kemikli et çıkarıp patates biberle fırında kebap gibi bişey yapacağım belki bide salata
bebeklerim__ Cicilininkini lahana sarmak büyük başarı Bence seni kutluyorum kıymalı da ayrı güzel oluyor o🩷😋
Cicilininkini bebeklerim__ bebeklerim__ keske diyorum su teknoloji gelişsede biraz daha 😀 canımızın istedigi seyleri birbirimizden yada yakınlarızdan istedigimizde gönderebilsek tadımlık dahi olsa 😀 saol canımmm ♥️
bebeklerim__ GirlandBoy_Mom Afiyet olsun çok ön yargılı bir insanım hiç yemedim hayatında tadı neye benziyor🤭
GirlandBoy_Mom bebeklerim__ aşkım aynı tavuk eti gibi hatta daha lezzetli yağ oranı fazla sadece bende bilmez yemezdim taki evlenene kadar 😂
bebeklerim__ Noktanur Tüh kötü olmuş canım ayrı yemek pişirmek Keşke sana göre uyarlanacak hepinizi yiyeceği yemekler yok mu o şekilde yapsalar yani Benim babam da Şeker hastası biz öyle yapıyoruz genelde
bebeklerim__ LadyX Bugün Dışarı gitme enerjim varsa git hava almış olursun Ankara’da arkalardan Güneş gözüküyor🤭
bebeklerim__ Bdks98_ Senin de ellerine sağlık canım benim Ben pırasa hiç yemezdim sevmezdim yani salçasız bol ekşili domates de pişirince harika oluyormuş Bak canım çekti ben en iyisi pırasa pişireyim🤭 biber dolması cacıkla mükemmel olur