Aysetuzlu bebeklerim__ kayınbabam gil köyde yaşıyor orda okul 5. sınıfa kadar ondan bizde kalıyor oda
ErsBegAs bebeklerim__ aynen aşkımm 🥹valla benimki de tamamen uydurmaca 🤣 kakao yoktu evde ben de böyle yaptım haahaha
Deleted33000 bebeklerim__ biz hele bı öğlen yemeğini yiyelim bı yandan burdaki fikirlerden belki bişey bulurum
Cicilininkini bebeklerim__ bende dün aksam kıymalı lahana sardım bugün pişirmek için yanına salata corba yapcam
bebeklerim__ Cicilininkini lahana sarmak büyük başarı Bence seni kutluyorum kıymalı da ayrı güzel oluyor o🩷😋
Senacanblt_ bebeklerim__ evet ya bizde severek yiyoruz içine bir ikidş de sarımsak rendeleyince üfff😋
bebeklerim__ GirlandBoy_Mom Afiyet olsun çok ön yargılı bir insanım hiç yemedim hayatında tadı neye benziyor🤭
Deleted33000 GirlandBoy_Mom ayy kaz eti çok lezzetli olur ördek eti de geçen görümcem hediye hindi gönderdi temizledim dolaba attım bı ara bende onu nohutla sulu yemeğini yapacağım da havanın iyice soğumasını bekliyom
Noktanur bebeklerim__ sağolsun kaynanam hallediyor benim yemek saatimle eşimin işten gelme saattir bir ben şeker hastası olduğum için farklı yemek yapıyorum hep yetiştiremiyorum eşime kaynanamla yiyor hep bende kendim yemeğimle uğraşıyorum
bebeklerim__ Noktanur Tüh kötü olmuş canım ayrı yemek pişirmek Keşke sana göre uyarlanacak hepinizi yiyeceği yemekler yok mu o şekilde yapsalar yani Benim babam da Şeker hastası biz öyle yapıyoruz genelde
bebeklerim__ LadyX Bugün Dışarı gitme enerjim varsa git hava almış olursun Ankara’da arkalardan Güneş gözüküyor🤭
eed21 Eşim karnabahar istedi karnabahar patates havuç birlikte fırınlıyorum güzel oluyor ama yanına ne yapacağımı bilmiyorum önerilere açığım
Bdks98_ bebeklerim__ şimdiden ellerinize sağlık pırasaya bayılırım yada mantarlı makarna yapabilirsiniz tadından yenmez :) bende biber dolması var :)
bebeklerim__ Bdks98_ Senin de ellerine sağlık canım benim Ben pırasa hiç yemezdim sevmezdim yani salçasız bol ekşili domates de pişirince harika oluyormuş Bak canım çekti ben en iyisi pırasa pişireyim🤭 biber dolması cacıkla mükemmel olur
Sisihappy bebeklerim__ dğn taze fasulye yapmıştım bugğn de yanına tereyağlı makarna ya da bulgur pilavı bir de cacık yapıcam