Prensm Günaydın hamişler. Sizde de gece uykusuzluk varmı 🤦🏻♀️ Sancım oluyor bebeğim sanki kendini aşaya doğru itiyormuş gibi hissediyorum, karnım çok fazla sertleşiyor 🤷♀️🤔
Gizemhakan Prensm Valla al benden de o kadar ya göbeğinin sertleşmesine ağrısına uyanıyorum kasılmalar sıklaştı bel ağrısı kaşık ağrısı derken uyku haram sabah kahvalti hazırlayıp eşimi yolcu edince uyuyorum biraz ama gece uyuyamiyorum😣
YaseminBatrk Prensm bebeğiniz döndüğü için öyle hissediyorsunuz Benimde döndüğünde öyleydi şimdi gene yukarı çıkmışken bebeğim o yüzden böyle belirtiler Yok .bebeğinizin gelişimi nasıl acaba boy kg
dilarasrbst Prensm Ah ahh karnımın sertlesmesini mii desemm bel agrisiini mi deseem adet olacakmisim gibi sancilari mi deseemmm fenalardayimm bu aralar 🤦♀️ Kizimin hareketleri pek yok gibi 2 gundur. 36+2 yim ama ne olduysa 2 hafta geri geliyor dedi doktor simdiye kadar hep eşitken simdi ne oldu da.bilmiyorum birde onun stresi var 😢
ArasAsya Prensm benimde iki gündür yürürlen vajinadan çıkcakmıs gıbı hıssediyorum.Bugün kontrolüm vardı açılmam mı var dedım keske öyle bi seferde açılsa doğumuna kadar çok olur bu dedi ☺ 2950 boyuda 50 cm olmus canım
Naz Benimki dün gece tamir işleri yapıyordu qaliba 😂😂 göbeyim kopuyordu.uyuyamiyordum.sanki yırtıp çkacak ordan
Prensm Gizemhakan Aynen öyle 🤦🏻♀️ Bide bu aralar yüzüm ellerim ayaklarım şişmeye başladı sizde de oluyormu 😬
Gizemhakan Prensm evet ya yüzükleri mi zor çıkardım dahada takamiyorum🙈😁 ayaklarımda çok hissetmedim şişlik ama yüzüm ve ellerim fenaaa 😁
Prensm YaseminBatrk Geçen hafta gitmiştik boyu 47 cm kilosu 2350 bi hafta geriden demişti😞😞 Peki sizin?
EmraheydaBier Gece uyumamaya alıştım nerdeyse o değil belimden doğru kasıklarıma inen ağrı beni bitiriyo yürüyemiyorum🤪
Prensm EmraheydaBier çok yürüdüğüm zaman oluyor bacaklarım çekiliyormuş gibi oluyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Neler neler 🤗🤗
EmraheydaBier Prensm yine sizin çok yürümekten yürüyüş yapamıyorumki artık okadar kısıtlıyo ister istemez sinirde yapıyo bana bakalım ne olcak hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza🙏
Gizemhakan Kızlar sizin bebeklerin iz kanala girdimi yada doğum pozisyonundami? Bide doğum şeklimiz bellimi ben yarın öğrenicem de çok merak ediyorum
Prensm dilarasrbst banada bi hafta geriden geliyor dedi😞 aynen dediğin gibi herşey normal aynı giderken. hareketlerde azaldı ama yer kalmadığı içinmiş gün içinde en az 10 kez hisset dedi doktorm.
NALIN Dün muayene olmaya gittik biz 36 dan 3 gün almışız sertlik kasılma rahimde baskı bel ağrısı bacak ağrısı normal dedi sadece kanama olursa kanama ile karışık akıntı olursa guj diye birden su akarsa o zmn kork ve hemen gel dedi