gemzelii Bende 14+2deyim mayısta doğacak bebiş ben uzun kollu kıyafetler almayı planlıyorum cünkü malum yenidoğan bebekler vücut ısılarını ayarlayamıyorlar hemen biraz canlanıp kanlanana kadar giydiririm uzun kolluları diyorum birde ankarada yasıyorum buraya yaz haziran sonu gibi anca geliyor yenidoğanlarını alırım da diğerlerini almam yazınki duruma göre gider alırım diyorum artık herşey elimizin altında cünkü 😊
PapatiA gemzelii bende ankaradayım canım doğru diyorsun zaten kıyafet olarak mayıs için uzun kollu mantıklı temmuz ağustos yada Antalya felan değil ki
acelyamm PapatiA 15+2 deyim doğum 19 Mayıs gösteriyor . 12. Haftada %70-80 kız dedi.14. haftada %100 kız olduğunu söyledi doktor. 2 li test sonuçları güzel çıktı. Detaylı ultrosonu bekliyorum. Çok şükür sorun yok. Ama bağışıklıgim çok düştü grip oluyorum
maco61 PapatiA 17 haftalık oldum güzel ama kaç gündğr sağ kasığım çok ağrıyot. Cinsiyet henüz öğrenemedim
mavipinokyo81 15 haftalığım doğum 22 Mayıs gösteriyor dün cinsiyetini öğrendim. 2. Oğlum geliyor. Bundan sonra 20. Haftada detaylı ultrasona gideceğim artık
ekncgdss maco61 ilk haftalarda yuvarlaktı. benim çok bir belirtim olmadı aslında sadece ilk trimesterdan beri sürekli uyku hali ağırlık var onun dışında bulantı kusma vs yaşamadım, ama bu belirtilerin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum genelde kız bebekte bulantı kusma çok olur derlerdi ama bende olmadı cinsiyete göre değil kişiye bünyeye göre değişiyor bence🌸
afagdha Benimde bugün saati 13.00 de randevum varrrr Ve öğrendiğimden beri ilk defa gideceğim evde test yaparak öğrenmiştim dua edin sağlıklı sıhhatlı olsun Cinsiyet içinde heyecanla bekliyorum 😍
seymasarsoy Dccan benimde ilk gebeliğim şu an 17 haftalık bu hafta ufak ufak hissetmeye başladım 🥰 ama ortalama olarak 20 haftadan sonra hissediliyormuş net şekilde
hemsut Kizlar benim de 13 mayiss, bugun öğrendim cinsiyeti, kızmış, sağlıklı olsun inşallah, doktorunuz alttan muayeneye başladı mi Rahim boyu uzunluğu icin acaba, benim daha hiç bakılmadı da
PapatiA hemsut tabikide o bakılma doğumu bile baslatabılır benden ıkı gün kan gelmişti sonrası sancı oldu
hemsut PapatiA benim kast ettiğim çatı muayenesi degil ama, devletteki doktor alttan ultrason ile bakti , Rahim ağzı uzunluğuna baktığını soyledi, erken doğum riski olup olmadığına bakmak adına
gemzelii Benimde bu ara vajinalda acı ara ara sancı oluyor ama akıntı kanama vs yok pazartesi doktor kontrolüm var o zaman söyleyeceğim ama chat gbt falan sordum normal rahim büyüdüğü için bu haftalarda sinir sıkışmaları olur falan diyor var mı benzer bisey yasayan