Elifsemra 39+4 te gelen minik kuşum sudem su gibi yağmurla beraber geldii ağrılarım sabah başladı ve devam etti 1de hastaneye geldim 6santim acikla hemen doğum salonuna aldılar ve üç ikinmayla kesisiz dikişsiz çok güzel bı doğum olduğu🌸🌸
Fulyaaa1 Elifsemra oh maşallah Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Umarım sizinki gibi rahat bir doğumum olur 🙏🏻🌸
ikiprens Elifsemra maşallah sübhanallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizlere de böyle hayırlı kolay doğum nasip etsin🤲
Elifsemra cylnboran04 açılma için hiç birşey yapmadum öncesinde merdiven indim ciktim yürüyüş yaptimm iliski kolaylaştırır ama inanın bebek ne zaman isterse o zaman geliyor sizin cqbanizl olmuyor
[silindi] Elifsemra maşallah Allah sağlıklı hayırlı ömür versin minik kuşa😍 darısı biz hamilelere olsun inşallah ❤️
Efenin_Annesi09 Elifsemra maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲😍 sizin üçüncü dogumdu sanırım bende üçüncüye hamileyim daha hızlı oluyor diyorlar gerçekten öylemi ya ben şimdiden çok korkuyorum doğumdan sanki ilk gibi 😊
Elifsemra demetov merdiven çok indim ciktim bol yürüyüş bide ilişki çok faydası oluyor çömelerek yer sill
kartanesi___ Elifsemra daha önceki iki doğumunuz nasıldı onlarda da mı kesi dikiş yoktu Allah analı babalı büyütsün inşallah
cylnboran04 Elifsemra ben 21+2 haftalıgız gün ıcınde çok hareketleyım bide çok gıdıp gelıyorum zararı var mı sızce