nasminan Maya07 E bebekten kanz aldık iç yatağını da değişip uzun vadeli aldık daha kullanmaya başlamadık ama
parliyokralice [silindi] elele madre için yataş twiny aldım çok beğendim araştırabilirsiniz fikir olsun, 2 yaşa kadar bi yüzü 2 yaştan sonra diğer yüzü kullanılıyor ❤️
rabis-0201 Maya07 ben kesinlikle iyi bir marka alın derim, ben muadil bi marka almıştım(gulz)bebeğim 7 aylık ve inanılmaz gıcırdıyor çok rahatsız oluyorum, iyi markalarda o problem kesinlikle yok, pişmanım
bilgedenizokaribal Kullanicix inşallah. En kötü ihtimalle başka bir şey alır elimizdekini satar veya bir ihtiyaç sahibine veririz ne yapalım
Sumeyyegk1 Maya07 Elele bonte aldım bende 1 2 haftaya kuracağız inşallah ama kuzenim 3 aydır kullanıyor çok memnun
imran2334 Baby hope park yatağı, ilk bebeğimde 2,5 yıl kullandım.Hala duruyor, şimdi ikinci bebeğim içinde tekrar kurup kullanacağım.
szerr Ben kanz kullanıyorum bebeğim 8 aylık şimdilik bi şikayetim yok memnunum iç yatak olarak da yataş almıştım
Miillena Cerenonur eşim bu kadar para vereceksek plastik yerine mobilya alalım dedi kelebek mobilyadan ahşap aldık şık duruyor ama kullanışlı olacak mı olmayacak mı kullanınca anlayacağım. Park yataklar katlanıp taşınması yönünden kullanışlı mesela çok seyahat eden yanında götürmek isteyen için ideal.
hamilesavis19 Cerenonur benim açtığım son posta bakar mısınız bir? Bana da ahşap alın diyorlar, parkyatak zararlı diyenler var. Bir yoruma link koydum o konu kafamı çok karıştırdı
sibelipek3101 Miillena o ahşap yerine uzun vadeli 100 e 200 olanlaf varya yanında koruma olanalr onlAr müthiş
Ceylnnn cansu2306 daha bugün aldım canım bebiş doğunca deneyimleyeceğiz inşallah kullanışlı olduğunu düşünüyorum