lnbahar Zeynzeyn sancım çıktı nst de ama doktor korkulacak bişey olmadığını söyledi sürekli karnımın bir yeri toplanıp sonra geri açılıyor gün içinde belki 10 kere yaşıyorum
lnbahar buketunlu hayırlısı olsun canım sağ salim atlat inşallah ama şöyle diyim ilk sezeryanım benim çok güzel geçmişti hiç kendini korkutma💕
Zeynzeyn @lnbahar Benim de 35 bitmek üzerdeyken çıktı serumla düştü. En son gittiğimde de hafif çıktı ama doktor normal olduğunu söyledi.
lnbahar gozde91 vallahi bence doğumdan sonrası daha kolay canım belki ikinci olduğundan böyle diyorum ama bize bağlı bir bebek var 2-3 saate bir beslemek lazım mecbur uyumucaz ama destek görürsek daha güzel geçer atlatırız inşallah
gozde91 lnbahar evet destek görürsek daha kolay geçer de. Ben ilk oğlum da çok stresli kaygılıydım bu sefer öyle olmayacağım inşallah
lnbahar gozde91 inşallah canım benim çok güzel geçer her şey. Gazsız uyuyan sağlıklı bebekler olurlar aminnnnn
Feride_01 buketunlu benimde 4 Aralık 36. Hafta olacak sezeyan doğum gebelik kolenstanzı çıktığı için erkek almak zorunda yoksa bebek doğum kanalında herşey normaldi
buketunlu Feride_01 çok geçmiş olsun bendede bi ara şüphelenmişlerdi erken almaları daha iyi ikiniz içinde
ssssxsss buketunlu pekii öyleyse neden sezeryan? Bir insan hemde ilk kez anne olacagi bir zamanda neden kendine bunu bilerek yapar hic anlayamiyorum….
buketunlu ssssxsss zorunlu bir sezaryen olacak keyfi değil onu belirttim zaten bende ameliyat olmaya meraklı değilim normali herkes ister
buketunlu smoms teşekkür ederimmm doğumum iyiydi doğum sonrası biraz zorluk yaşadım ağrılarım yürümede zorluk vs.. bebeğim yine de her şeyi unutturuyor🥰